'Knushus' gezocht in nieuwe week van 'Huizenjagers' in het Rivierenland

zondag 15 september 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

De vierde week van 'Huizenjagers' gaat morgen van start en gaat door in het Rivierenland, een regionaal landschap in de provincie Antwerpen, omgeven door – hoe kan het ook anders – rivieren zoals de Dijle, Nete, Zenne en Rupel.

De pittoreske regio is deze week het speelterrein van makelaars Nicola, Thanee en Laura.


De eerste Huizenjager van deze week heet Nicola, ook wel Nico genoemd. De Belg met Italiaanse roots is al sinds jongs af aan een harde werker en is, zoals het een echte Italiaan betaamt, een ware family man. Nico zit ondertussen al 17 jaar in het vak als vastgoedverkoper voor Altro vastgoed in Mechelen. Mamma mia! Een echte kenner.

Thanee, is naast tweevoudig Europees kampioen waterskiën, ook actief als vastgoedverkoopster. Met haar aanstekelijke lach en bruisend enthousiasme zal ze altijd proberen om een droomhuis te vinden voor potentiële kopers. De winnersmentaliteit is ook zeker aanwezig bij Thanee.

Laura is jong, ambitieus, en strijdlustig. De 24-jarige blondine heeft sinds twee jaar haar eigen immokantoor, Immobilli, een subtiele verwijzing naar haar hondje Billie. Ze gaat geen uitdaging uit de weg, is niet op haar mondje gevallen en wil kost wat kost de trofee mee naar huis te nemen zodat die kan pronken in haar kantoor.

Een week vol bijzondere mensen en wensen
In de eerste aflevering op maandag 16 september, gaan Kyra en Bernd op zoek naar een nieuw 'knushus'. Het koppel leerden elkaar kennen op kot in Gent en woont nu een tweetal jaar samen in Mechelen op een loft. Maar de biologische hondenklok van Kyra begint te tikken en daarom gaan ze op zoek naar een woning met tuin. Liefst van al met een modern en industrieel kantje, hun huidige stulpje hebben ze omgedoopt tot hun 'knushus', aan de makelaars om een nieuw knushus te vinden voor dit enthousiaste paar en hun toekomstige viervoeter(s).

Op dinsdag 17 september gaan Jasper en Lindsay op zoek naar een instapklaar huis dat ruim en rolstoelvriendelijk is want Jasper zit sinds enkele jaren in een rolstoel. Drie grote kamers, een inloopdouche en een open keuken staan op het lijstje. Plaats voor een lift mag natuurlijk ook niet ontbreken in hun nieuwe woning.

Zestigers Wim en Rita gaan op woensdag 18 september op zoek naar een oase van rust met zwembad en plaats voor een oldtimer. Wim wil het samen met zijn partner Rita wat rustiger aan gaan doen. Daarom willen ze een leuke en energiezuinige woning waar ze samen kunnen genieten.

De week wordt op donderdag 19 september afgesloten door Filip en Eline. Het koppel wil samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere woning. Op het verlanglijstje van het gezin staan drie slaapkamers, een bureauruimte en plaats voor twee oldtimers. Maar dat is nog niet alles: zelfstandige Filip wil heel graag zijn optiekzaak in de woning onderbrengen. Een handelsruimte in of naast het pand zou dus een grote plus zijn.

'Huizenjagers' in het Rivierenland, vanaf maandag 16 september om 19.40 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'Rhapsody in Blue', 'Porgy and Bess' 'Summertime'... de muziek van George Gershwin maakt al 80 jaar lang deel uit ons collectieve geheugen. En sinds 2015 is de komische musical gebaseerd op 'An American in Paris' al door vier verschillende gezelschappen overal ter wereld opgevoerd. Gershwin is meer dan ooit het middelpunt van de muzikale wereld, hij is het symbool van een succesvol 'Made in the US'-verhaal. George Gershwin, of de 'uitvinder' van een aantrekkelijke, open, moderne en innovatieve Amerikaanse cultuur.

'Gershwin, Le Classique Américain', om 23.25 uur op Canvas.

Dossiers