Kleine leugens worden groot in tweede seizoen van 'Big Little Lies'

zaterdag 8 juni 2019

Wat krijg je als je klinkende namen als Nicole Kidman en Reese Witherspoon combineert met een memorabele soundtrack, de adembenemende uitzichten van Big Sur en een scenario dat de balans weet te respecteren tussen (zwarte) humor en gevoelige thema's zoals partnergeweld en seksueel misbruik?

Een hele hoop prijzen, waaronder Emmy’s voor beste actrice (Kidman), acteur (Alexander Skarsgard), regisseur (Jean-Marc Vallée) en bijrol (Laura Dern). In het hevig geanticipeerde seizoen 2 doet 'Big Little Lies' daar nog een schepje bovenop door meervoudig Oscarwinnares Meryl Streep toe te voegen aan de sterrencast.


Het tweede seizoen gaat van start onmiddellijk na de gebeurtenissen van seizoen 1. Streep speelt de schoonmoeder van Celeste (Nicole Kidman) en zit natuurlijk met een heleboel vragen over wat er nu precies gebeurd is met haar zoon Perry (rol van Alexander Skarsgard).

Seizoen 1 van 'Big Little Lies' is momenteel integraal te bekijken via Play (en dus ook Play More) van Telenet. In de nacht van 9 op 10 juni gaat seizoen 2 in première bij Telenet, gelijk met de release in de VS. Er zal wekelijks een gloednieuwe aflevering uitkomen.

Persbericht Play More

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers