Kleine leugens worden groot in tweede seizoen van 'Big Little Lies'

zaterdag 8 juni 2019

Wat krijg je als je klinkende namen als Nicole Kidman en Reese Witherspoon combineert met een memorabele soundtrack, de adembenemende uitzichten van Big Sur en een scenario dat de balans weet te respecteren tussen (zwarte) humor en gevoelige thema's zoals partnergeweld en seksueel misbruik?

Een hele hoop prijzen, waaronder Emmy’s voor beste actrice (Kidman), acteur (Alexander Skarsgard), regisseur (Jean-Marc Vallée) en bijrol (Laura Dern). In het hevig geanticipeerde seizoen 2 doet 'Big Little Lies' daar nog een schepje bovenop door meervoudig Oscarwinnares Meryl Streep toe te voegen aan de sterrencast.


Het tweede seizoen gaat van start onmiddellijk na de gebeurtenissen van seizoen 1. Streep speelt de schoonmoeder van Celeste (Nicole Kidman) en zit natuurlijk met een heleboel vragen over wat er nu precies gebeurd is met haar zoon Perry (rol van Alexander Skarsgard).

Seizoen 1 van 'Big Little Lies' is momenteel integraal te bekijken via Play (en dus ook Play More) van Telenet. In de nacht van 9 op 10 juni gaat seizoen 2 in première bij Telenet, gelijk met de release in de VS. Er zal wekelijks een gloednieuwe aflevering uitkomen.

Persbericht Play More

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers