Kleine leugens worden groot in tweede seizoen van 'Big Little Lies'

zaterdag 8 juni 2019

Wat krijg je als je klinkende namen als Nicole Kidman en Reese Witherspoon combineert met een memorabele soundtrack, de adembenemende uitzichten van Big Sur en een scenario dat de balans weet te respecteren tussen (zwarte) humor en gevoelige thema's zoals partnergeweld en seksueel misbruik?

Een hele hoop prijzen, waaronder Emmy’s voor beste actrice (Kidman), acteur (Alexander Skarsgard), regisseur (Jean-Marc Vallée) en bijrol (Laura Dern). In het hevig geanticipeerde seizoen 2 doet 'Big Little Lies' daar nog een schepje bovenop door meervoudig Oscarwinnares Meryl Streep toe te voegen aan de sterrencast.


Het tweede seizoen gaat van start onmiddellijk na de gebeurtenissen van seizoen 1. Streep speelt de schoonmoeder van Celeste (Nicole Kidman) en zit natuurlijk met een heleboel vragen over wat er nu precies gebeurd is met haar zoon Perry (rol van Alexander Skarsgard).

Seizoen 1 van 'Big Little Lies' is momenteel integraal te bekijken via Play (en dus ook Play More) van Telenet. In de nacht van 9 op 10 juni gaat seizoen 2 in première bij Telenet, gelijk met de release in de VS. Er zal wekelijks een gloednieuwe aflevering uitkomen.

Persbericht Play More

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers