Juryleden delen finaleticket uit in 'Mijn Restaurant!'

maandag 18 mei 2009

Vorige week donderdag stemden 1.107.412 Vlamingen op 'Mijn Restaurant!' af voor de afloop van duel tussen Fleur Délice in Diest en 't Gerecht in Sint-Truiden. De 22ste aflevering behaalde hiermee een marktaandeel van 59 % (VVA 18-54). Na de sluiting van Fleur Délice zijn er nog drie duo's in de running: Chris & Wendy, Claudio & Gaëlle, Ann & Tom.

V


oor de grote finale moet er nog één restaurant dicht. De drie duo's krijgen vandaag strenge, kritische klanten over de vloer. En het zijn oude bekenden! Juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins komen proeven en beoordelen. Het zijn zij die aan één duo het rechtstreeks ticket voor de finale zullen geven. Maar de lat ligt hoog en de jury is streng. Alle duo's wachten met een bang hart de komst van de jury af. Ze proberen zich dan ook tot in de puntjes voor te bereiden!

Wie mag er rechtstreeks naar de finale? Deze vraag wordt beantwoord op dinsdag 19 mei in 'Mijn Restaurant!'.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 19 mei om 21.15 uur op vtm.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers