Juryleden delen finaleticket uit in 'Mijn Restaurant!'

maandag 18 mei 2009

Vorige week donderdag stemden 1.107.412 Vlamingen op 'Mijn Restaurant!' af voor de afloop van duel tussen Fleur Délice in Diest en 't Gerecht in Sint-Truiden. De 22ste aflevering behaalde hiermee een marktaandeel van 59 % (VVA 18-54). Na de sluiting van Fleur Délice zijn er nog drie duo's in de running: Chris & Wendy, Claudio & Gaëlle, Ann & Tom.

V


oor de grote finale moet er nog één restaurant dicht. De drie duo's krijgen vandaag strenge, kritische klanten over de vloer. En het zijn oude bekenden! Juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins komen proeven en beoordelen. Het zijn zij die aan één duo het rechtstreeks ticket voor de finale zullen geven. Maar de lat ligt hoog en de jury is streng. Alle duo's wachten met een bang hart de komst van de jury af. Ze proberen zich dan ook tot in de puntjes voor te bereiden!

Wie mag er rechtstreeks naar de finale? Deze vraag wordt beantwoord op dinsdag 19 mei in 'Mijn Restaurant!'.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 19 mei om 21.15 uur op vtm.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers