'Home and Away': week 49 - PREVIEW

zaterdag 1 december 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 Deze week in 'Home and Away':

Maandag 3 december 2018 - aflevering 6873
Raffy is niet onder de indruk van het nieuwe pleegkind van Marilyn en John. Olivia moedigt Jasmine aan om zich meer open te stellen voor Colby. Justin heeft het moeilijk met het ongeval.

Dinsdag 4 december 2018 - aflevering 6874
Marilyn en John merken dat Ty het moeilijk heeft met de nieuwe gezinssituatie. Wat verbergt Coco voor Ryder? Maggie heeft het moeilijk met de nieuwe baan van Ben. Robbo heeft een verrassing voor iemand die hem in het verleden heeft gesteund.

Woensdag 5 december 2018 - aflevering 6875
Robbo schakelt de hulp van een oude FBI-vriend in. De familie Astoni probeert er alles aan te doen om Maggie te helpen zodat ze tegen de kanker kan blijven vechten. Coco en Ryder gaan door een moeilijke periode.

Donderdag 6 december 2018 - aflevering 6876
Zal Robbo luisteren naar Lance en terugkeren naar zijn oude leven of beginnen de bewoners van The Bay hem net te accepteren? Nadat ze haar haar heeft geschoren, heeft het zelfvertrouwen van Maggie een deuk gekregen. Ze vindt het moeilijk om met een hoofdband te gaan werken. Olivia wil koste wat kost Hunter zien. Mason doet zijn best om dat te voorkomen, maar liegen is niet zijn sterkste kant.

Vrijdag 7 december 2018 - aflevering 6877
Oliva en Hunter proberen het bij te leggen. Zal hun vriendschap standhouden? Ebony's plan om wraak te nemen begint vorm te krijgen. Kan Robbo afscheid nemen van zijn vrienden en The Bay?

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers