'Home and Away': week 10 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 Deze week in 'Home and Away':

Maandag 4 maart 2019 - aflevering 6938
Colby is enthousiast om zijn eerste werkdag te starten, terwijl Willow probeert uit te zoeken wat ze de hele dag gaat doen zonder werk. Maggie en Ben hebben goed nieuws van het ziekenhuis. Tori twijfelt over de IVF-behandelingen en vraagt raad aan Leah.

Dinsdag 5 maart 2019 - aflevering 6939
Dean volgt Colby en Willow naar het politiekantoor en ziet dat Williow wordt gearresteerd. Zal Dean het voor haar opnemen? Brody en Ziggy discussiëren over hun flat. Ziggy vindt dat ze te dicht bij Brody's familie wonen. Jasmine is blij wanneer ze hoort dat ze de moeite om Robbo te helpen niet voor niets heeft gedaan.

Woensdag 6 maart 2019 - aflevering 6940
Dean denkt na over hoe zijn leven achteruit is gegaan. Jasmine praat met Irene over haar date met Robbo. John en Marilyn missen Ty. Maggie is uit het ziekenhuis ontslagen en voelt zich beter dan ooit.

Donderdag 7 maart 2019 - aflevering 6941
Willow probeert uit te zoeken wat er met Dean gebeurd is en ook Colby helpt met zoeken. Maggie geniet ten volle van de momenten waarop ze niet thuis moet zitten tijdens haar revalidatie. Jasmine probeert Robbo op te beuren na een tegenslag met Alf.

Vrijdag 8 maart 2019 - aflevering 6942
Justin stelt Robbo voor om hem te helpen op het goede pad te blijven. Maggie heeft een nieuwe creatieve hobby gevonden. Justin gaat praten met Dean en vraagt hem om uit de buurt van Willow te blijven. Zal Willow zich zo op haar eigen toekomst kunnen focussen?

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers