'Hoe Zal ik het Zeggen?' pakt gsm-verslaafde Mathias Coppens aan

zondag 9 december 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Papa is de beste ter wereld', klinkt het bij Lowis en Marcel, het dochtertje en zoontje van Mathias Coppens. 'Maar hij is continu bezig met zijn GSM. En keer heeft hij zelfs vier uur aan een stuk gebeld'.

En als de smartphone even wordt weggelegd, zit hij voor een ander scherm. Terwijl de kinderen zelf beperkte schermtijd krijgen… 'Jullie papa is verslaafd. En wij gaan hem helpen afkicken', klinkt het vastberaden bij Jens Dendoncker. Mathias wordt voor een routinecontrole naar het AZ Monica in Antwerpen gestuurd, waar het gebruik van smartphones ten strengste verboden is. Iets waarvan Mathias zich bitter weinig aantrekt, met alle gevolgen vandien.


Marisa en Evert vormen een topkoppel en zijn na 2,5 jaar nog steeds dolverliefd. Ondanks al enkele niet zo subtiele hints van Marisa, ging Evert nog steeds niet op zijn knie zitten. If you like it, you should put a ring on it. Maar Evert spreekt blijkbaar geen Beyoncé’s. 'Ik heb een heel duidelijke boodschap voor hem: ik wil heel graag trouwen. Ik wacht al erg lang op die vraag en hij stelt die maar niet. Daarom wil ik het hem op deze manier duidelijk maken.' Jens bedenkt een plan: ze gaan Evert ‘een beetje’ jaloers maken. Ook Marisa laat zich verrassen want zij weet niet hoe Jens dat juist gaat doen. Eén ding kunnen we al verklappen: het draait niet uit zoals ze verwachtte…

Een vox pop mag er duidelijk over zijn: dubbelparkeren is asociaal. Shairra’s vriend Benny is glazenwasser en dubbelparkeert tijdens zijn werk nochtans alsof het een lieve lust is. Tijd om hem op een drastische manier duidelijk te maken dat dit zware gevolgen kan hebben.

'Stijn, 'Stino' voor de vrienden, is een player. Elke avond uit mag je iemand in zijn bed verwachten, of hij zal het toch proberen'. Zijn maten Tobias en Jorit vinden het eigenlijk niet OK dat 'de Stino' soms harten breekt en proberen hem op het iets traditionelere pad te krijgen.

'Hoe Zal ik het Zeggen?', maandag 10 december om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers