'Hoe Zal ik het Zeggen?' heeft het op Lieven Scheire gemunt

zondag 15 december 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Let it gooo, let it gooo!'. Frozen bij VTM op maandag 16 december? Neen, toch niet. Wl 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', waarin Frozen-idolen Anna, Elsa en Olaf de vierjarige Axelle, Frozen-fan in hart en nieren, van haar tut af proberen helpen.

Sien, de vrouw van Lieven Scheire, is na al die jaren nog dol op hem. 'Hij is een heerlijke man, maar we zitten wel met een geval van vrij serieuze online shopverslaving wat betreft nerdy gadgets. Op een goeie week komen al eens 12 pakketjes toe die verdwijnen in zijn geeky nerdy gadget museum'. Sien schakelt Jens Dendoncker in om Lieven duidelijk te maken dat de postbode gerust wat minder uren voor hun huisdeur mag kloppen.


Kim drinkt haar koffie liefst zo gewoon mogelijk. Maar dat is buiten haar lief Rik gerekend. Die neemt zijn koffie soms iets té serieus. Kim: 'Rik is er te geobsedeerd door dat zijn koffie en zijn bonen de beste zijn van allemaal. Als ik per ongeluk een andere zak meeneem, is het spel. En hij kent er niet eens veel van, hij doet alsof.' Zelfs Kims Senseo-toestel was te min en mocht niet mee verhuizen. Rik denkt dat hij uitgenodigd wordt om super exclusieve koffies te proeven maar niets is minder waar. Stiekem krijgt hij 'gewoon' Senseo-koffies voorgeschoteld. En nog een ander speciaal drankje…

Nico’s buurman Zeb gaat verhuizen en Nico wil hem bedanken dat ie zo’n goede buur is geweest, altijd voor iedereen klaar staat én tussen het opvolgen van de werken van zijn nieuwbouw door, ook nog eens geld inzamelt voor Kom Op Tegen Kanker en voor de weduwe van zijn overleden vriend Stijn zorgt. Hoog tijd om hem in de bloemetjes te zetten? Neen, eerder om hem de schrik van zijn leven aan te jagen. Voor de goede zaak welteverstaan.

'Hoe Zal ik het Zeggen?', maandag 16 december om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers