'Goed Verlof' op pad met Steffie en Chris

maandag 12 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op dinsdag 13 augustus neemt Tine Steffie en Chris uit Gistel mee op pad. Zij hebben het moeilijk om een reis te vinden die zowel hen als hun kroost bevalt.

Voor Chris is vakantie vooral luxe, verwennerij en heerlijk niks doen. Hij verkiest dan ook een all-inhotel en dat mag wat kosten. Steffie kiest voor basic en geeft liefst zo weinig mogelijk geld uit. Maar kamperen, dat is niet voor Chris weggelegd. Om een oplossing te vinden trekt Tine met hen naar Zuid-Frankrijk. Plooit Chris wél voor een 5-sterrencamping?


'Goed Verlof', dinsdag 13 augustus om 21.40 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers