Frietkanonnen en sushi van sprinkhanen in 'Amaro's Kooklab' op Nickelodeon

vrijdag 14 april 2017

Koken is helemaal niet saai en met eten kun je experimenteren! Dat laat kok André Amaro vanaf 15 april zien in 'Amaro's Kooklab', het nieuwe wekelijkse programma op Viacom-zender Nickelodeon.

Het motto van 'Amaro's Kooklab' is: lekker proeven, experimenteren, proberen en een beetje leren! Amaro is kok en kunstenaar en houdt niet van liflafjes, flauwekul en aanstellerij, maar van eerlijk en echt eten. Daarom gaat hij op zoek naar de verrassendste gerechten en maakt deze op geheel eigen wijze samen met kinderen. De bereidingswijze die hij kiest is vaak opmerkelijk en leuk: Zo maakt hij een frietkanon omdat hij niet van snijden houdt, gaat zelf garnalen vissen omdat de garnalen in de winkel niet vers genoeg zijn en maakt hij sushi van sprinkhanen, speciaal voor kids die niet van vis houden.


'Amaro's Kooklab', vanaf 15 april elke zaterdag om 18.30 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers