Feest in 'Wellens en Wee'

woensdag 14 december 2005

Donderdag staat er eerst een stevige dosis ontspanning op het programma in het VT4-programma Wellens en Wee. Moeder Wiske is jarig. Lucien heeft een radio/cd-speler voor haar gekocht, maar het toestel weigert dienst. Ook Bart en zijn vriendin Veerle zijn naar huize Wellens afgezakt om haar verjaardag te vieren.

Maar

na het feestje is het weer bittere ernst. Want de eerste superprestigecross in Ruddervoorde staat op het programma. Het seizoen kan nu eindelijk echt van start gaan. Wellens start goed, maar heeft het tijdens de cross duidelijk moeilijk met Sven Nys. Hij kan hem maar niet losschudden.

De gastouders van de Tsjechische veldrijder Dzenek Stybar, Monique en Gunther, zijn ook naar Ruddervoorde afgezakt om hun wereldkampioen bij de beloften aan te moedigen. En Zdenek zal elke aanmoediging kunnen gebruiken want bij Fidea verwachten ze veel van dit jonge talent.

En Barts ploegmaat Wim Jacobs rijdt een schitterende wedstrijd...
  • Aflevering 5 op donderdag 15 december om 20.20 uur op VT4.
Bron: VT4
http://www.VT4.be

DOSSIER: Wellens en Wee

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers