'Fata Morgana': Aalst op zijn kop

woensdag 20 juni 2007

Mark Tijsmans speelde al mee in verschillende televisieseries, waaronder zijn rol als Pasmans in de Eén-serie 'Flikken'. Daarnaast is hij ook actief op de planken, en als zanger. Maar deze week heeft Mark Tijsmans andere plannen. Hij daagt namelijk de inwoners van Aalst uit om van hun stad een echte soapcity te maken.

<


STRONG>Aalst, laat het schuimen
Op zondagavond 17 juni, na 'Fata Morgana' op Eén, maakt Mark Tijsmans zijn opdrachten bekend aan Vlaanderen. Op maandagochtend is hij live te gast bij Radio 2 & Radio Donna. Dan geeft hij nog extra informatie over de 5 sterren.

Zaterdag 23 juni komt Mark Tijsmans het resultaat bekijken in Aalst. Daar zal hij beslissen of Aalst de 5 sterren waard is, en zich een echte 'Soapcity' kan noemen.

De sterren

  • STER 1: Maak de langste zeepglijbaan ter wereld.
  • STER 2: Organiseer een zeepkistenrace met 20 originele voertuigen.
  • STER 3: Maak een uniek zeeplied, begeleid door 100 wasborden.
  • STER 4: Blaas met minstens 5000 mensen de hemel vol zeepbellen en maak er een spektakel van.
  • STER 5: Maak een waslijn van 2500 meter lang, vol kleren die met de hand en bruine zeep gewassen zijn.

Woensdagavond was er in Aalst de traditionele grote volksvergadering. Je kon er op de koppen lopen. Aan hulp voor de sleutelfiguren geen gebrek. Aalst wordt ongetwijfeld een zoveelste vijfsterrenstad.

'Fata Morgana', zondag 24 juni om 20.15 uur op Eén.

DOSSIER: Fata Morgana 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers