'Familie': week 50 (2019) - PREVIEW

zaterdag 7 december 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 9 december 2019 - aflevering 6504
Inez merkt een zekere spanning op tussen Peter en Gloria. Ze maant haar moeder aan om beter haar best te doen. Iris blijft zich zorgen maken over Peter. Zjef is niet opgezet met de aanwezigheid van Mathias in de brouwerij en laat dit duidelijk blijken. Benny en Vince komen Amélie en Jonas een handje helpen.

Dinsdag 10 december 2019 - aflevering 6505
Peter heeft een gesprek met Gloria. Iris deelt haar zorgen ondertussen met Mathias. Stefanie doet Patrick een voorstel. Hanne en Quinten bespreken de organisatie van hun gender reveal party.

Woensdag 11 december 2019 - aflevering 6506
Gloria loopt Iris tegen het lijf in de Foodbar. Peter en Mathias krijgen ondertussen heuglijk nieuws te horen. Mathias probeert op zijn beurt een geste te doen naar Niko toe. Patricks ideeën worden gedwarsboomd. Jonas is iets te loslippig naar Amélie toe.

Donderdag 12 december 2019 - aflevering 6507
Iris denkt te weten wat er met Peter aan de hand is en schakelt Mathias in om te polsen. Hanne krijgt hulp van Stefanie bij de organisatie van haar gender reveal party. Amélie nodigt zichzelf uit bij Lars en checkt de camera's van Fashion. Stefanie krijgt goed nieuws.

Vrijdag 13 december 2019 - aflevering 6508
Inez verneemt via Cédric dat Peter een aanvaring had met Iris. Wanneer Véronique wat spullen in de loft komt oppikken zet Lars haar onder druk. Mathias speelt het ondertussen anders. Hanne en Quinten kennen het geslacht van hun baby en kondigen het aan op hun gender reveal party. Amélie voert haar plan uit op Fashion.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers