'Familie': week 40 (2019) - PREVIEW

zondag 29 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Rudi wil Véronique zien en Lars wil dat hij terugkeert naar Fashion. Niko reageert steeds meer gelaten, Cédric reageert ook zo op de plannen van Véronique. Zjef heeft een nieuwe medewerker voor de Foodbar op het oog. De start van het schoenenproject loopt niet van een leien dakje. Jonas doet Amélie een belofte. Mathias probeert Niko weer te motiveren. Die doet Mathias dan weer een voorstel.


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:
  


Maandag 30 september 2019 - aflevering 6454
Rudi zoekt toenadering tot Véronique. Stefanie neemt zich voor om opener te zijn tegenover Benny. Peter en Mathias starten hun eigen online schoenenverkoop op, maar delen niet dezelfde mening over het doelpubliek. Lars wil dat Jonas zich aan de afgesproken voorwaarde houdt. Hij lijkt zich daar echter niet veel van aan te trekken.

Dinsdag 1 oktober 2019 - aflevering 6455
Lars wil dat Rudi terugkeert naar Fashion. Rudi zelf maakt zich ondertussen zorgen over een artikel dat in de krant is verschenen. Cédric reageert gelaten op de plannen van Véronique. Peter en Mathias moeten de hulp van Gloria inschakelen. Zjef heeft een nieuwe werkkracht in het vizier voor de Foodbar.

Woensdag 2 oktober 2019 - aflevering 6456
Niko stelt zich steeds meer gelaten op over wat er gebeurd is. Hij overweegt zelfs een drastische beslissing. Mathias probeert hem op te peppen. Voor Peter en Gloria breekt een belangrijke dag aan. Jenny brengt Benny toch terug aan het twijfelen over Vince. Jonas doet Amélie een belofte.

Donderdag 3 oktober 2019 - aflevering 6457
Mieke is niet van plan om zich door Mathias onder druk te laten zetten. Rudi vindt 's nachts nauwelijks nog slaap en grijpt meer en meer naar slaappillen. Mathias laat Peter weten dat hij minder tijd zal kunnen steken in hun schoenenproject. Jonas maakt kennis met Brigitte.

Vrijdag 4 oktober 2019 - aflevering 6458
Zjef voelt zich schuldig en praat erover met Mieke. Amélie wil zich niet meer laten kwetsen door haar moeder. Hanne krijgt een mooi compliment van Jenny. Groot is haar ontgoocheling wanneer Lars geen tijd lijkt te hebben voor haar. Mathias doet er alles aan om Niko opnieuw te motiveren, maar lijkt tegen een muur te praten. Niko verrast hem wel met een voorstel.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor België - Brazilië in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine België het grote Brazilië bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend België nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers