'Familie': week 4 (2020) - PREVIEW

zaterdag 18 januari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Jonas is wanhopig op zoek naar werk. Véronique heeft iets aan Cédric te vertellen en dat stelt de verhoudingen tussen de twee weer op scherp. Patrick wil Jenny verrassen en Amélie doet een onverwachte zet. Mieke wil Gust loslaten, Iris probeert een slim spel te spelen met Peter.

 Maandag 20 januari 2020 - aflevering 6534

Mathias doet een onaangename ontdekking. Hij verrast Amélie met een voorstel. Mieke wil Gust definitief loslaten. Jonas moet dringend op zoek naar werk en polst bij Guido.

Dinsdag 21 januari 2020 - aflevering 6535
Véronique heeft Cédric iets te vertellen. Hij reageert anders dan verwacht. Patrick wil Jenny verrassen met een onverwachte invitatie. Jan gaat op zoek naar een nieuwe wagen, maar blijkt geen makkelijke klant te zijn.

Woensdag 22 januari 2020 - aflevering 6536
Cédric heeft een slecht examen achter de rug en geeft Véronique de schuld. Peter besluit Iris een duwtje in de rug te geven. Amélie wordt betrapt. Jenny popelt van nieuwsgierigheid.

Donderdag 23 januari 2020 - aflevering 6537
Iris heeft stress voor haar date, terwijl Jenny stresst voor haar tripje met Patrick. Cédric gooit Véronique allerlei verwijten naar het hoofd. Amélie heeft een belangrijke opname in handen en doet een onverwachte zet.

Vrijdag 24 januari 2020 - aflevering 6538
Cédric brengt Véronique in de problemen. Benny geeft Patrick nog wat goede raad voor zijn uitstap met Jenny. Robyn daarentegen waarschuwt hem. Iris probeert een slim spel te spelen met Peter, maar lijkt daarin te mislukken. Amélie hakt knopen door.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers