'Familie': week 35 - NIEUW SEIZOEN!

zaterdag 25 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Overleeft Amélie haar steekwonden? En hoe reageert Véronique? Heeft zij dit op haar geweten? Kan Emma Milou terugvinden? En komt ze zelf levend uit het water? En hoe loopt het verhaal af voor Stan? Veel vragen waarmee dit nieuwe 'Familie'-seizoen maandag start. Nog even je geheugen opfrissen kan al morgen, zondag 26 augustus, met de herhaling van de seizoensfinale.
Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:


Zondag 26 augustus - aflevering 6208 (seizoensfinale!)
Véronique wordt 's nachts verrast. Mathias neemt een drastische beslissing. Hanne probeert op Stefanie in te praten, maar haar besluit staat vast. Rudi wil zijn huwelijksverjaardag met Zjef vieren. Amélie klinkt samen met Véronique op haar verjaardag. Guido maakt Emma duidelijk dat hij keihard wil vechten voor Mila. Evy krijgt een mysterieus telefoontje en gaat recht op haar doel af.

Maandag 27 augustus 2018 - aflevering 6209
Véronique wordt wakker naast het bebloede lichaam van Amélie. Ze is totaal van slag en kan zich niets meer herinneren van de avond die ze samen doorbrachten. Emma duikt in paniek het water in, op zoek naar Milou. Ondertussen dreigt Lucas ermee klacht neer te leggen.

Dinsdag 28 augustus - aflevering 6210
Véronique lijdt onder de traumatische gebeurtenissen van de voorbije maanden. De moed zakt haar in de schoenen. Lars heeft een vermoeden over wie zijn halfzus Amélie zou kunnen neergestoken hebben. Trudy doet een onrustwekkende ontdekking. Rudi en Zjef krijgen bezoek.

Woensdag 29 augustus - aflevering 6211
Brigitte plaatst veel vraagtekens bij de vermoedens van haar zoon Lars. Niko loopt een oude bekende tegen het lijf. En die blijkt nog geen haar veranderd. Hanne wordt geconfronteerd met haar beperkingen. Jenny krijgt een verrassend telefoontje, dat voor spanningen zorgt met Robyn.

Donderdag 30 augustus - aflevering 6212
Véronique maakt kennis met Vicky. Stefanie vreest dat ze het werk bij de brandweer onderschat heeft. Benny leert op café Jonas kennen, die zijn intrek heeft genomen in de buurt. Quinten blijft Hanne opbeuren, ook wanneer het tot een conflict komt met Rudi.

Vrijdag 31 augustus - aflevering 6213
Hanne twijfelt over haar gevoelens voor Quinten. Van de dokter krijgt ze te horen dat ze het kalmer aan moet doen. Marie windt Mathias rond haar vinger en zet Lars met de mond vol tanden. Jonas en Benny kunnen het goed met elkaar vinden.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!


Lees ook:
De hel breekt los voor Véronique: stak zij haar halfzus Amélie neer?
'Familie' start opnames vanaf gloednieuwe locatie - FOTO's

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers