'Familie': inhouden week 9 online - PREVIEW

zaterdag 21 februari 2015

Thomas wordt onder druk gezet. Guido gaat weer twijfelen en Véronique verdenkt June opnieuw. Jan zoekt nog steeds vervanging voor Niko. Anna vraagt de familie om samen te komen. Ze maakt zich zorgen. En Emma heeft een beslissing genomen...

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 23 februari - aflevering 5456
Thomas wordt door Angelo onder druk gezet. Stefanie voelt dat hij opnieuw iets verzwijgt en maakt zich zorgen. Niko heeft Nena belangrijk nieuws te melden. June krijgt bezoek van Piet Colpaert, die haar aan een valse identiteit kan helpen. Anna heeft het moeilijk.

Dinsdag 24 februari - aflevering 5457
Thomas brengt verslag uit bij Mathias en is ook Stefanie een uitleg verschuldigd. Guido gaat te rade bij Jan en Hanne, waardoor twijfels opnieuw de kop op steken. Véronique is ervan overtuigd dat June opnieuw iets van plan is en krijgt plots een onverwacht telefoontje. Niko ontdekt dat Nena uit het kraakpand is gezet en probeert nieuw onderdak voor haar te vinden.

Woensdag 25 februari - aflevering 5458
Guido is niet blij met Emma's beslissing. Ondertussen blijft het nieuws de ronde doen. Terwijl June opnieuw afspreekt met Piet, zoekt Véronique steun bij Rudi. Jan heeft personeelsproblemen: Anita weigert om te helpen in het café. Evy, Mieke, Thomas en Zjef zijn niet te spreken over de oplossing van Niko voor Nena's probleem.

Donderdag 26 februari - aflevering 5459
Guido denkt eraan zijn studies op te geven. Hij is boos omdat Mieke niet heeft kunnen zwijgen. Niko probeert Nena te overtuigen om haar moeder op te zoeken, maar zijn plannetje loopt niet zoals gehoopt. Jan heeft nog steeds geen vervanger voor Niko in het café. Agnes wil zich graag kandidaat stellen, maar stuit op tegenkanting.

Vrijdag 27 februari - aflevering 5460
Nena is met de noorderzon verdwenen en laat Niko en co achter met een onaangename verrassing. Jan reageert niet erg enthousiast op het voorstel van Agnes om in de Jan & Alleman te komen helpen. Hij probeert haar af te wimpelen met een flauw excuus. Het verleden van Thomas laat Stefanie niet los. Hij maakt zich zorgen over de toekomst van zijn relatie. Anna roept de familie samen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.55 uur op VTM.

Bekijk de soap-inhouden van vroeger en nu ook in onze gloednieuwe rubriek!

Herbekijk 'Familie' online
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers