'Familie' - INHOUDEN week 20

zaterdag 12 mei 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 14 mei 2018 - aflevering 6174
Emma stelt zich vragen bij de opvoeding van Mila. Ze voelt zich onzeker. Véronique probeert Cédric te helpen, maar verneemt dat Hans naar het buitenland is verhuisd. Benny doet een geste tegenover Robyn. Patrick herinnert hem eraan het bij te leggen met Stefanie. Marie wantrouwt Lars.

Dinsdag 15 mei - aflevering 6175
Marie vraagt Lars uit over zijn meeting in het hotel. Quinten komt te laat aan op Fashion en snauwt Jenny af. Jenny zelf biedt Benny haar hulp aan om een onvergetelijk verrassingsfeestje te organiseren voor Patrick. Hanne maakt zich zorgen. Amélie raadt Véronique aan om de hulp van Marie in te schakelen.

Woensdag 16 mei - aflevering 6176
Emma en Guido nemen een advocaat in de arm. Amélie probeert in te praten op Cédric. Zjef ziet dat het niet goed gaat met Quinten. Hij maakt zich zorgen. Benny en Jenny wachten in spanning op de reactie van Patrick op zijn verrassingsfeestje.

Donderdag 17 mei - aflevering 6177
Mieke, Niko, Hanne en Zjef stellen zich vragen bij de toestand van Quinten. Stefanie is bang wanneer blijkt dat Benny en Patrick verhoord moeten worden door de cel Schijnhuwelijken. Véronique hoopt dat Marie tot Cédric kan doordringen en vindt steun bij Mathias.

Vrijdag 18 mei - aflevering 6178
Marie voelt zich schuldig. Stefanie reageert woest op het nieuws dat ze te horen krijgt. Ook Mieke heeft een hartig woordje te wisselen met Emma. Mathias besluit open kaart te spelen tegenover Véronique. Evy wordt verrast.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers