'Euro 2008' bij VT4: Oostenrijk-Duitsland

zondag 15 juni 2008

Op maandag 16 juni worden de laatste matchen van Groep B afgewerkt. Afgelopen donderdag plaatste Kroatië zich al voor de kwartfinales na een stunt tegen Duitsland, dat in vergelijking met zijn eerste match veel zwakker voor de dag kwam. Tot 565.000 VT4-kijkers keken, misschien wel met enig leedvermaak, naar deze opdoffer voor de Duitsers.

I


n de tweede wedstrijd van de avond, met een piek tot 506.000 VT4-kijkers, kwam Polen tegen de gang van het spel in op voorsprong met een buitenspelgoal. Gastland Oostenrijk kwam in de toegevoegde tijd op gelijke hoogte met Polen dankzij een strafschopfout en pakt hiermee een punt dat hen in de race richting kwartfinale houdt. Alles is dus nog mogelijk in groep B: enkel met winst is Duitsland absoluut zeker van een kwartfinale. Maandagavond wordt dus een bitsig duel tussen de buurlanden en taalgenoten uitgevochten… alias een Duitse versie van België – Nederland.

Live verslag vanuit het Ernst Happel stadion in Wenen:

Commentaar: Wilfried Mostinckx
Co-Commentaar: Frank Vercauteren
Studiogasten: Emilio Ferrera, Gunther Schepens, Bob Peeters

'Euro 2008: Oostenrijk – Duitsland', maandag 16 juni omstreeks 20.05 uur op VT4.

DOSSIER: Euro 2008 (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers