Er moeten keuzes gemaakt worden in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

zondag 27 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

In Bulgarije is de boerderij van Victor in vakantie gegaan omdat alle oogst binnen is gehaald. Jilly, Rani en Silke hebben tot in de vroege uurtjes gedanst op het oogstfeest maar van uitslapen is geen sprake.

De dames pakken hun valiezen om op roadtrip doorheen Bulgarije te trekken met Victor. De rotsen van Belogradchik zijn Unesco werelderfgoed en één van de boers favoriete plekjes.


Ook de dames van Etienne genieten van de buitenlandse natuur. In Kaapverdië gaan ze wellnessen in de natuurlijke baden aan de grillige rotskust. Dina zet echter een domper op de vreugde: het eerste keuzemoment is aangebroken. Isabelle, Rebecca of Sabine moet het prachtige eiland verlaten. En daar heeft Etienne heeft het er zeer moeilijk mee.

Ook in Finland moet gekozen worden en dat beseffen Remco, Ryan en Joeri maar al te goed. Deze laatste zet alles op alles om zijn gevoelens voor Marianne duidelijk te maken en verrast haar met een ontbijt met bubbels.

In Canada draait het leven van horse man Stephan rond paarden. Het is belangrijk dat zijn toekomstige vriendin zijn passie begrijpt. Aline en Evelien hebben al heel wat ervaring met paarden, Sara heeft ooit eens een paardrijkamp gedaan dus voor haar moeten een paar instructies misschien wel volstaan. Charlotte echter, heeft nog nooit op een paard gezeten en krijgt een intiemere privéles. Maar die sessie loopt al snel fout.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 28 oktober om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van Belgi√ę, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van BelgiŽ: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers