Er moeten keuzes gemaakt worden in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

zondag 27 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

In Bulgarije is de boerderij van Victor in vakantie gegaan omdat alle oogst binnen is gehaald. Jilly, Rani en Silke hebben tot in de vroege uurtjes gedanst op het oogstfeest maar van uitslapen is geen sprake.

De dames pakken hun valiezen om op roadtrip doorheen Bulgarije te trekken met Victor. De rotsen van Belogradchik zijn Unesco werelderfgoed en één van de boers favoriete plekjes.


Ook de dames van Etienne genieten van de buitenlandse natuur. In Kaapverdië gaan ze wellnessen in de natuurlijke baden aan de grillige rotskust. Dina zet echter een domper op de vreugde: het eerste keuzemoment is aangebroken. Isabelle, Rebecca of Sabine moet het prachtige eiland verlaten. En daar heeft Etienne heeft het er zeer moeilijk mee.

Ook in Finland moet gekozen worden en dat beseffen Remco, Ryan en Joeri maar al te goed. Deze laatste zet alles op alles om zijn gevoelens voor Marianne duidelijk te maken en verrast haar met een ontbijt met bubbels.

In Canada draait het leven van horse man Stephan rond paarden. Het is belangrijk dat zijn toekomstige vriendin zijn passie begrijpt. Aline en Evelien hebben al heel wat ervaring met paarden, Sara heeft ooit eens een paardrijkamp gedaan dus voor haar moeten een paar instructies misschien wel volstaan. Charlotte echter, heeft nog nooit op een paard gezeten en krijgt een intiemere privéles. Maar die sessie loopt al snel fout.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 28 oktober om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Sky is the Limit' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Guy neemt zijn Sona mee naar Monaco voor de bootshow. Terwijl Frederik fier en met grote passie zijn huis toont. Seka en Christian zakken af naar LA. Een nieuw seizoen, nieuwe gezichten.

'The Sky is the Limit', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers