Eerste uitwedstrijd Red Flames bij Q2

maandag 7 oktober 2019

Op dinsdag 8 oktober om 17.10 uur zendt Q2 de eerste uitwedstrijd in de kwalificatiecampagne op weg naar het EK in Engeland in 2021 uit.

Bondscoach Ives Serneels heeft voor deze tweede kwalificatiewedstrijd in en tegen Roemenië 23 Red Flames opgeroepen. Vanaf 17.10 uur ontvangt Maarten Breckx huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse in de studio in Vilvoorde. Dirk Deferme zorgt voor wedstrijdcommentaar vanuit Roemenië. De wedstrijd is live te volgen bij Q2, via HLN.be en de VTM GO-app.


Voor de Red Flames is het niet de eerste keer dat ze oog in oog komen te staan met de Roemeense dames. In de vorige WK-kwalificatiecampagne zaten beide landen ook al in dezelfde groep en won onze nationale vrouwenploeg beide confrontaties.

Op 8 november voetballen de Red Flames hun derde wedstrijd in en tegen Kroatië en op 12 november spelen de nationale voetbalvrouwen opnieuw thuis. Litouwen is dan de tegenstander in thuishaven Leuven.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers