Een reis rond de wereld in ' Dancing On Ice'

woensdag 27 september 2006

'Dancing On Ice' stond afgelopen weekend bol van de emotie. Er was de blijdschap van Kelly Pfaff toen ze haar eerste 10 op het scorebord zag verschijnen. Er was de verwondering en meteen daarna het geluk van Staf Coppens, die drie keer beloond werd met 10 punten. Een absoluut record.

E


n er waren de tranen van Wim Soutaer, die het in de skate off niet haalde van Wendy van Dijk, en met veel pijn in het hart een punt moest zetten achter zijn 'Dancing On Ice'-avontuur.

Dit weekend maken onze schaatsende landgenoten Kelly Pfaff en Staf Coppens en hun Nederlandse collega's Wendy van Dijk, Froukje de Both en John Williams een reis rond de wereld op de ijsbaan. De küren worden geschaatst op muziek uit alle werelddelen. De verplichte figuur is de 'bracket'.

·Staf Coppens en Monique ijsdansen op 'Kalinka' van James Last.
·Kelly Pfaff en Andrei ijsdansen op 'Moulin Rouge' van Can Can.
·Froukje de Both en Vitaliy ijsdansen op 'Sakamoto' uit Merry Xmas Mr. Lawrence.
·Wendy van Dijk en Ruben ijsdansen op 'Tango Ole Guapa' van Danny Malando.
·John Williams en  Melanie ijsdansen op 'Could You Be Loved' van Bob Marley.
·De BV's en hun schaatspartners en de BN'ers en hun schaatspartners ijsdansen samen op 'Samba Di Janeiro'.

Ook professioneel jurylid Katrien Pauwels bindt de ijsschaatsen aan dit weekend. Onze meervoudig Belgisch kampioene neemt de special act voor haar rekening in 'Dancing On Ice'.

De prestaties op het ijs worden naar goede gewoonte gewikt en gewogen in de Vlaamse en Nederlandse huiskamers en in de studio beoordeeld door Katrien Pauwels, Jeroen Prins, Joan Haanappel, Sjoukje Dijkstra en Thierry Smits.

'Dancing On Ice', zaterdag 30 september om 21.15 uur en zondag 1 oktober om 21.00 uur op VTM.

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in één nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers