Een nieuwe zomerweek op VTM

vrijdag 16 augustus 2019

Op zaterdag 17 augustus komen de agenten van 'De Buurtpoltie' in een lastig parket in de tv-première van 'De Buurtpolitie - De Tunnel'.

In hun tweede langspeelfilm uit 2018 staan de agenten voor een raadsel wanneer ze in een woonwijk op een lange, diepe tunnel stuiten. Twee leden van Vlaanderen's bekendste korps raken zelfs in levensgevaar. 


In 'Goed Verlof', van maandag 17 t.e.m. donderdag 22 augustus, zorgen Tine en Guga voor originele vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Zo zoeken ze o.a. voor twee BFF's enkele adresjes in eigen land voor een memorabele citytrip en trekken ze er met moeder en dochter op uit in La Bella Italia.

'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 20 augstus de 17-jarige Abigail Manery, die wil meedoen aan de Miss Amazing-verkiezing in Amerika, een nationale wedstrijd voor kinderen met een beperking. Er wordt niet gekeken naar het uiterlijk van de Miss-kandidates, maar naar hun vaardigheden.

Op donderdag 22 augustus duikt 'Telefacts Zomer' in de luxewereld van het Savoy-hotel in Londen. Met prijzen tot 15.800 euro per nacht is dit hotel alleen maar weggelegd voor de happy few. Gasten krijgen er dan wel een koninklijke behandeling, inclusief een privébutler en een Rolls Royce met chauffeur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers