Een liefje met prachtige blauwe ogen in 'Hello Goodbye'

maandag 5 juli 2010

Achter elke ontmoeting of afscheid in de vertrek- of aankomsthal van Zaventem schuilt een uniek verhaal. Waar gaan die mensen naar toe? Wat hebben ze te vertellen? Waarom lachen of huilen ze? Wie laten ze achter? Dieter Coppens is oprecht geïnteresseerd in de verhalen van de mensen en weet met zijn spontaniteit de meest grappige, maar ook aangrijpende verhalen los te weken. Hij praat met de mensen, luistert naar hen en laat vooral plaats voor emoties en integriteit.

Een jonge vrouw wacht op haar liefje 'met prachtige blauwe ogen'. De twee zijn nog maar drie maanden samen , maar ze heeft hem al anderhalve maand niet meer gezien aangezien hij om de zes weken op een baggerschip in Nigeria werkt. De dolverliefde vrouw wacht hem op met een papier waarop 'peperbolleke' geschreven staat. Ze had hem een spandoek beloofd maar durfde niet goed...


Wim komt zijn ouders afhalen, die drie weken door de States hebben getrokken. Wim, tweelingbroer Koen en nog een oudere derde broer, waren eigenlijk blij dat ze het huis eens voor hen alleen hadden. Dieter rakelt met Wim nog enkele tweelingverhalen op.

Valerie wordt opgewacht door haar beste vriendin en haar familie. De jonge vrouw trok een half jaar door Australië terwijl ze volgens haar bomma zelfs haar weg niet kan vinden in haar eigen dorp. Thuis wacht Valerie een heerlijk Belgisch buffet, aangezien ze al die maanden heeft overleefd op noedels en cornflakes.

Een Braziliaanse jonge moeder wacht op haar papa die ze twee jaar niet heeft gezien. Hij komt voor het verjaardagsfeestje van zijn 3-jarige kleindochter af en blijft dan een week in België.

Een dansgrage 86-jarige oma wordt uitgewuifd door haar fiere kleinzoon Bas.  Sinds ze weduwe werd  reist ze noodgedwongen alleen.  Ze trekt naar Berlijn waar ze haar zoon zal bezoeken. Maar voor ze op het vliegtuig stapt, doet ze nog een dansje met Bas in de luchthaven.

Een jonge Jamaicaanse trok voor een maand naar haar familie in de Caraïben om haar vijf maanden oude dochtertje te tonen en om terug op krachten te komen na een zware postnatale depressie. Bij hun thuiskomst in Vlaanderen worden ze opgewacht door de liefhebbende echtgenoot en papa.

'Hello Goodbye', dinsdag 6 juli om 21.15 uur op vtm.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers