Dronken man zorgt voor vleugje humor in 'Helden van Hier: Op Interventie'

dinsdag 25 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Een achtervolging van een winkeldief tot diep in het bos, een verdachte van een fietsdiefstal die staalhard blijft ontkennen terwijl de man nochtans gefilmd werd tijdens zijn misdaad, en een echtpaar dat vermist blijkt te zijn terwijl n van hun fietsen langs het kanaal wordt gevonden...

Politiewerk is hard én immer uitdagend. Maar soms is er ook plaats voor een vleugje humor tijdens de vele serieuze interventies.


De politie heeft een oproep van een Russische vrachtwagenchauffeur ontvangen. Het enige wat de calltaker echter kan begrijpen is dat de man de politie nodig heeft. Wat volgt is een grappig intermezzo door de moeilijke communicatie aangezien geen van beide agenten Russisch spreekt, en de man zich op geen enkele andere manier weet uit te drukken. 'Kaput kaput' is het enige wat de mannen in uniform kunnen verstaan. Het is een begin natuurlijk.

Ook een dronken man zorgt voor een komische noot. Hij wordt op klaarlichte dag door mensen gespot naast de weg, en is zelfs even in de gracht gesukkeld. 'Dat is niet verbazingwekkend, zo’n oproep kunnen wij krijgen op elk moment van de dag', klinkt het. De politie rijdt de baan af en treft de sympathieke en goedlachse man aan. Tot hij door heeft dat hij voor zijn eigen veiligheid mee moet naar het politiekantoor, en daar uiteindelijk in een cel belandt omdat hij het bont maakt.

'Helden van Hier: Op Interventie', woensdag 26 september om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers