Dit kookt Jeroen Meus deze week in 'Dagelijkse Kost'!

zondag 6 april 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Yakisoba met spiering en volkoren noedels
Een eenpansgerecht in de wok met gebakken noedels, varkensvlees en groenten.


Dinsdag: Tortilla met gestoofde ui, gekonfijte paprika en ansjovis
Een spaanse aardappeltaart met compote van ui en sherry, gekonfijte paprikaslierten en gezouten ansjovis.

Woensdag: Cake met rabarbercompote
Een gevulde cake met een bodem van kruimeldeeg en vulling van gestoofde rabarber.

Donderdag: Ossobuco met abrikoos, sinaas, couscous en venkel
Kalfsschenkel met abrikozen, sinaasappel en witte wijn, parelcouscous en gesmoorde venkel.

Vrijdag: Zalm bearnaise met asperges en aardappelen
Op het vel gebakken zalm met asperges, gebakken Corne de Gatte aardappelen en verse bearnaisesaus.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

Dagelijkse kost op tv
Dinsdag 20 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Woensdag 21 mei 2025 om 00u10  »
VRT 1
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Woensdag 21 mei 2025 om 18u10  »
VRT 1
Frisgroene mousse van matchapoeder en witte chocolade, krokant bladerdeeg met decorsuiker, verse frambozen en coulis van frambozen.
Donderdag 22 mei 2025 om 00u45  »
VRT 1
Frisgroene mousse van matchapoeder en witte chocolade, krokant bladerdeeg met decorsuiker, verse frambozen en coulis van frambozen.
Dinsdag 20 mei 2025 om 12u10  »
VRT 1
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 08:00
    De Raad van Soekie
    13:55
    Thuis
  • 06:00
    Radio2 op VRT Canvas: Goeiemorgen Morgen!
    09:00
    Lentebeelden
  • 08:00
    Nachtwacht
    14:00
    Tik Tak
  • 07:50
    Echte Verhalen: De Buurtpolitie
    14:00
    Wordt aangekondigd
  • 08:00
    Geen uitzending
    12:55
    B&B zoekt Lief NL
  • 06:00
    Qmusic
    11:50
    Geen uitzending
  • 07:00
    Willy
    10:00
    Geen uitzending
  • 01:10
    Geen uitzending
    13:50
    Urk!
  • 06:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 06:00
    TEAM OCHTEND
    13:50
    Stukken van mensen
  • 05:00
    Geen uitzending
    13:35
    Grey's Anatomy
  • 07:45
    NCIS: Los Angeles
    13:20
    Undercover in Nederland
  • 07:35
    Property Brothers
    13:50
    Apero - Dining
  • 07:35
    Without a Trace
    14:00
    Wordt aangekondigd
  • 03:00
    Herhalingslus
    13:00
    Z-Extra
  • 07:55
    De kunstenaar
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 08:00
    Vlaamse Klassiekers
    13:45
    Het Weekmenu
  • 07:50
    Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
    14:00
    Murdoch Mysteries
  • 07:30
    Flip This House
    13:55
    Hudson & Rex
  • 08:00
    NOS Journaal
    14:00
    NOS het vragenuurtje
  • 08:00
    BinnensteBuiten
    13:25
    Radar
  • 07:55
    PatsBoemKledder!
    13:50
    De Smurfen