Deze week in 'David'

zaterdag 19 juni 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar BelgiŽ. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 198 tot en met 202.

Maandag 21 juni 2010: aflevering 198

David vertelt aan de politie zijn versie van de feiten. Hij denkt dat Sofie medeplichtig is. Zowel de politie als David hebben geen oren naar Sofie's uitleg omdat Pieter hetzelfde verhaal vertelt. Hij deed alles op aansturen van de familie Klaerhout en vooral van Sofie. Sofie wordt in staat van beschuldiging gesteld. David wordt helemaal gek van alle emoties. Maarten zet zich nog eens helemaal in voor Klaerhout Pharmaceutica. Hij wil een dossier opstellen waarin hij staaft dat de beursschommelingen het gevolg zijn van handel met voorkennis. Hannelore en Hugo komen ondertussen dichter bij elkaar.

Stijn en Fien voelen zich vernederd door Tessa en richten hun woede zoals gewoonlijk op Tim Klaerhout en het bedrijf van zijn vader. Sander ondergaat zijn chemokuur, maar zit eigenlijk vooral in met Lotte die haar droom moet laten vallen. Jan werkt ondertussen verder aan zijn geheime plan om Lotte te helpen.

Dinsdag 22 juni 2010: aflevering 199

David beslist om weg te gaan. Hij gaat in Antwerpen bij Tom Leffebure wonen, weg van alles en iedereen. Sofie probeert hem om te praten maar dat lukt niet. Ze schakelt Maarten in, maar die wil David niet ompraten. Hij vindt dat ze Davids beslissing moeten respecteren. Ludo wordt door de politie meegenomen voor een verhoor. Hij probeert een deal te sluiten met de inspecteur in ruil voor strafvermindering. Tim, Quinten en Laura brengen alles in gereedheid voor het etentje waarop de ouders van Robby zijn uitgenodigd. Quinten vindt een zwangerschapstest in Laura's tas. Hannelore nodigt Liesbeth uit voor een gesprek. Ze wil haar overtuigen om Maarten nog een kans te geven.

Woensdag 23 juni 2010: aflevering 200

David komt aan bij Tom Leffebure. Hij wil in het kraakpand komen wonen. Tom vindt het jammer dat David zijn geloof in de mensen en in de liefde kwijt is. Sofie krijgt het moeilijk als haar trouwjurk geleverd wordt en ze geconfronteerd wordt met de harde realiteit: ze is nu zowel Pieter als David kwijt. Sander en Lotte zijn verhuisd naar Andrea's appartement. Ze vragen zich af hoe het nu verder moet. Steven wil ondertussen zo snel mogelijk een nieuwe tentoonstelling organiseren in LOT40.

Maarten krijgt telefoon van Liesbeth. Ze wil met hem praten. Laura doet haar zwangerschapstest en zegt dat er niets aan de hand is om het etentje met Robby's ouders niet te vergallen. Later geeft ze aan Quinten toe dat de test positief was.

Donderdag 24 juni 2010: aflevering 201

David zit moedeloos in het kraakpand bij Tom Leffebure. Hij is ziek van verdriet. Tom probeert hem op te beuren.

David beseft dat hij zich maar goed voelt als hij andere mensen kan helpen. Herman wil een hypotheek nemen op zijn eigendom om zo het onderzoek van Andrea te financieren. Zijn kinderen steunen hem daarin. Andrea wil niet dat Herman zo'n groot risico neemt. Als de politie Pieter confronteert met het feit dat de hacker hem heeft aangewezen als opdrachtgeven, zegt Pieter dat Hannelore hem erin geluisd heeft. Maarten maakt zich zorgen over zijn toekomst. Bij de Klaerhouts thuis is er geen werk meer voor hem en als hij teruggaat naar de beurs, komt het nooit meer goed tussen hem en Liesbeth. Het weerzien tussen Robby en zijn ouders verloopt naar wens. Casper nodigt Delphine uit om kennis te maken met zijn ouders.

Vrijdag 25 juni 2010: aflevering 202

Herman, Andrea en Sofie zijn op Klaerhout Pharmaceutica voor een vergadering met de ethische commissie. Sofie wil vooral dat het Alzheimeronderzoek kan doorgaan, desnoods bij een ander bedrijf. Hannelore doet haar verhaal, over haar affaire met Pieter, over de hacker, over de chantage en over het dossier van Meneer De Wilde. Tim verneemt dat de zwangerschapstest van Laura toch positief was.

Christian treft voorbereidingen voor zijn reis naar Miami. Sander krijgt telefoon van Stijn en Fien, maar wanneer hij ontdekt wat ze in hun schild voerden, breekt hij definitief met hen.

'David', elke werkdag om 19.55 uur op vtm.


DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chateau Meiland' (foto: Play5 - © SBS Belgium 2021)

Feest bij de familie Meiland want kleine Claire is jarig en mag drie kaarsjes uitblazen. En dat vieren ze groots met pannenkoeken, een nieuwe trampoline ťn eten van de snackbar. Maar als echte driejarige, zit ze midden in de peuterpuberteit dus niets is leuk en alles is gewoon 'nee'. Ook het antwoord op de vraag of ze blij is met haar nieuwe reuze trampoline, nee! Om hun nieuwe leven in Nederland goed te beginnen, besluit de familie om eindelijk weer eten bij de snackbar te kopen. Na twee jaar in Frankrijk lusten ze wel wat frikandellen.

'Chateau Meiland', om 20.35 op Play5.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:10
  Journaallus
  09:00
  Winterbeelden
 • 01:00
  Canvaslus
  09:00
  Winterbeelden
 • 21:45
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:05
  Geen Uitzending
  01:35
  Qmusic
 • 00:35
  Blijven Slapen
  01:10
  US Kitchen Nightmares
 • 00:45
  Dave
  01:15
  Onderbreking
 • 00:30
  Geen Uitzending
  12:15
  True Grit
 • 20:20
  TV krant VTMKIDS
  05:40
  Brandweerman Sam
 • 00:40
  Zenderonderbreking
  06:00
  Joe
 • 00:20
  Geen uitzending
  08:00
  Roger van Damme: Desserts
 • 00:30
  The Rookie
  01:10
  Geen uitzending
 • 00:50
  Elementary
  01:35
  Highway Thru Hell Canada
 • 01:00
  De Gastentafel
  01:45
  Vlaanderen Kookt
 • 20:25
  Herhalingslus
  17:00
  "Z-Extra - Panelgesprek virtuele jobbeurs Thomas More en KU Leuven"
 • 00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 00:59
  Badkamer opbouwen 2
  01:19
  De tip
 • 01:00
  Institutionele Zaken - De Koepelzaal
  12:00
  Algemeen Beleid - De Koepelzaal Live
 • 00:35
  Pauws Verkiezingsdebatten
  01:20
  Op1
 • 00:45
  Nieuwsuur
  06:10
  Tijd voor MAX
 • 00:20
  Kamp Waes
  01:20
  De Kalvijn Show