Deze week in 'David'

zaterdag 5 juni 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar Belgi. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 188 tot en met 192.

Maandag 7 juni 2010: aflevering 188

David heeft het moeilijk om te accepteren dat Sofie niet van hem houdt. Pieter gaat ondertussen door met de voorbereidingen van zijn huwelijk. Herman en Andrea kondigen officieel aan dat ze een relatie hebben en dat nieuws valt in goede aarde. Andrea gaat ook terug aan het werk bij Klaerhout Pharmaceutica. Robby overweegt hetzelfde te doen. Maarten probeert op de beurs het vertrouwen van de andere traders te winnen.

Dinsdag 8 juni 2010: aflevering 189

Sofie speelt open kaart met Pieter over haar twijfels. Als Pieter David betrapt terwijl hij op zoek is naar bewijzen van Sofie's liefde voor hem, komt het tot een schermutseling tussen de twee mannen. Tim wil de ouders van Robby contacteren en Lotte verdenkt haar vader van diefstal. Jan voelt zich gekwetst door deze beschuldiging.

Woensdag 9 juni 2010: aflevering 190

Sofie besluit voor zichzelf te nemen om in alle rust een beslissing te nemen over haar toekomst. Maarten begeeft zich op de beurs. Tim heeft het er moeilijk mee dat hij zo weinig afweet van Robby's vrienden en familie. Delphine twijfelt of ze kan doorgaan met haar talkshow. Lotte zoekt een manier om het weer goed te maken met haar vader.

Donderdag 10 juni 2010: aflevering 191

David weet wie de man op de robotfoto is en hij licht Tim in. Sofie is jaloers wanneer ze David en Sophie samen ziet dineren. Pieter ziet zijn toekomstplannen in duigen vallen. Andrea trekt in bij de Klaerhouts. Stijn en Fien bundelen de krachten om zich te wreken op de Klaerhouts. Lotte probeert Sander te overtuigen om haar vader medezaakvoerder van hun kunstgalerie te laten worden.

Vrijdag 11 juni 2010: aflevering 192

Sofie heeft haar keuze gemaakt. Sophie blijft overnachten bij David. Ze vertelt hem dat hij er nog niet helemaal is. Herman confronteert Pieter met de robotfoto. Tim breekt in het kantoor van zijn vader in om het personeelsdossier van Robby te kunnen inkijken. Delphine en Janosch zien mekaar terug.

'David', elke werkdag om 19.50 uur op vtm.


DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers