De highlights van Play Sports

woensdag 12 juni 2019

Flitsend Zuid-Amerikaans voetbal in de Copa América, wedstrijd vier in de finale van het Belgisch basket en onze Belgen in actie in de Hockey Pro League!

Vanaf vrijdagnacht is het zover. Dan gaat de bal voor de eerste keer aan het rollen in de Copa América! Brazilië trapt het tornooi in eigen land af tegen Bolivia. Kunnen de Goddelijke Kanaries nog eens een tornooi op eigen bodem winnen of steekt Messi daar een stokje voor? Ook andere Zuid-Amerikaanse toplanden zoals Colombia en Chili beginnen dit weekend aan hun strijd voor goud in de Copa América!


Donderdag staat de vierde wedstrijd in de finale van de EuroMillions Basketball League op het programma. Oostende is dinsdag aan de leiding gekomen na een razend spannende wedstrijd op het veld van Antwerpen. Kan de kustploeg donderdag de titel grijpen of brengen de Giants de bordjes terug op gelijke hoogte?

Onze nationale hockeyelftallen schieten dit weekend terug in actie op de Hockey Pro League. Zondag staan voor zowel de Red Lions als de Red Panthers de Black Sticks uit Nieuw-Zeeland op het menu. Woensdag nemen ze het allebei op tegen de nationale hockeyploeg van Australië.

In de MXGP gaat zondag de vierde editie van de Grote Prijs van Letland van start. Wie volgt regerend wereldkampioen Jeffrey Herlings op als winnaar?

Voor meer info: ga naar playsports.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers