'Dancing On Ice' : de finalisten vliegen over het ijs

donderdag 12 oktober 2006

Kelly Pfaff, Staf Coppens en Froukje de Both hebben samen met hun professionele ijsdans-partners hun ticket voor het finaleweekend van "Dancing On Ice" zak. En het wordt alle remmen los, want ze worden maar liefst drie keer op de ijspiste gevraagd.

O


p zaterdag 14 oktober 2006 doen ze hun favoriete kür over én zweven ze tijdens hun nieuwe kür letterlijk over het ijs om de juryleden en de kijkers thuis te verbazen met lifts à volonté en wervelende passen en sprongen:

  • Staf Coppens en Monique ijsdansen op 'Devil in disguise' van Elvis Presley én vliegen op 'Angels' van Robbie Williams.
  • Kelly Pfaff en Andrei ijsdansen op 'Pirates of the Caribbean' van de gelijknamige film én vliegen op 'I believe I can fly' van R. Kelly.
  • Froukje de Both en Vitaliy ijsdansen op 'Copa Cabana' van Barry Manilow én vliegen op 'Flying without wings' van West Life.

De küren worden naar goede gewoonte gewikt en gewogen door de professionele juryleden Katrien Pauwels, Thierry Smits, Joan Haanappel, Sjoukje Dijkstra en Jeroen Prins. Ook de kijkers thuis worden uitgenodigd om hun keuze te maken.

Tijdens de grote finale op zondag 15 oktober 2006 worden de punten van de jury en van de kijkers thuis opgeteld, én wordt afscheid genomen van het ijsdanskoppel met de laagste score.

De twee finalekoppels brengen een nieuwe kür op het nummer 'Mac Arthur Park' van Donna Summer. En dan zijn de kijkers weer aan zet. Want zij en zij alleen beslissen wie de winnaar wordt van 'Dancing On Ice'.

De finale van 'Dancing On Ice' wordt zonder meer één groot feest, waarop de eerder afgevallen BV's Luc Appermont, Wim Soutaer en Pascale Naessens en de eerder afgevallen BN'ers Bert Kuizenga, Babette van Veen, Wendy van Dijk en John Williams samen met hun professionele ijsdanspartners niet zullen ontbreken. Zij laten zich nog één keer helemaal gaan op de ijsbaan. Maar ook de presentatoren Francesca Vanthielen en Martijn Krabbé binden dit weekend de ijsschaatsen aan. En om het feest compleet te maken brengt Frans Bauer op de schaatsen zijn hit 'Un Dos Tres'.

'Dancing On Ice', zaterdag 14 oktober om 21.20 uur en zondag 15 oktober om 21.00 uur op VTM.

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers