'Culinaire' 'Beste Kijkers' op het menu

dinsdag 8 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Vergeet het wildseizoen, vergeet het mosselseizoen: in de vegan keuken van Nathalie Meskens draait het allemaal om het tv-seizoen.

In 'Beste Kijkers' op woensdag 9 oktober serveert ze een gastronomisch viergangenmenu met Soe Nsuki, Loïc Van Impe, William Boeva en daarna nog een klein dessertje: de Aalsterse YouTuber Bockie de Repper die wereldwijd viraal ging met zijn 'Game of Thrones'-video.


Omdat alle gasten iets met eten hebben, is deze aflevering een 'keukenspecial' geworden. 'SOS Piet' wordt door de mangel gehaald: 'Beste Kijkers' speelt in de ronde 'Je herbeleeft het hier', SOS Delete. Aan de hand van de ‘wat hebben we vandaag geleerd’-tips van Piet Huysentruyt, moet het panel raden wat het gerecht was. Verder leren we dat Soe Nsuki niet tegen pikant eten kan, dat William Bouva bijna uit een kermisattractie vloog, dat VTM-kok Loïc in zijn keuken een lijstje heeft liggen met stopwoordjes die hij niet meer mag gebruiken en dat Bockie De Repper nog nooit groenten at. En de finale ‘Bien Cuit’ of ‘Net Niet’ draait integraal rond keukenfails.

'Beste Kijkers', woensdag 9 oktober om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers