'Culinaire' 'Beste Kijkers' op het menu

dinsdag 8 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Vergeet het wildseizoen, vergeet het mosselseizoen: in de vegan keuken van Nathalie Meskens draait het allemaal om het tv-seizoen.

In 'Beste Kijkers' op woensdag 9 oktober serveert ze een gastronomisch viergangenmenu met Soe Nsuki, Loïc Van Impe, William Boeva en daarna nog een klein dessertje: de Aalsterse YouTuber Bockie de Repper die wereldwijd viraal ging met zijn 'Game of Thrones'-video.


Omdat alle gasten iets met eten hebben, is deze aflevering een 'keukenspecial' geworden. 'SOS Piet' wordt door de mangel gehaald: 'Beste Kijkers' speelt in de ronde 'Je herbeleeft het hier', SOS Delete. Aan de hand van de ‘wat hebben we vandaag geleerd’-tips van Piet Huysentruyt, moet het panel raden wat het gerecht was. Verder leren we dat Soe Nsuki niet tegen pikant eten kan, dat William Bouva bijna uit een kermisattractie vloog, dat VTM-kok Loïc in zijn keuken een lijstje heeft liggen met stopwoordjes die hij niet meer mag gebruiken en dat Bockie De Repper nog nooit groenten at. En de finale ‘Bien Cuit’ of ‘Net Niet’ draait integraal rond keukenfails.

'Beste Kijkers', woensdag 9 oktober om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers