Catherine Moerkerke keert terug in de 'Dance Off'

donderdag 24 april 2008

Afgelopen woensdag -23 april 2008- hadden de 8 dansduo's die nog in de running zijn bij 'Sterren op de Dansvloer' de opdracht om een vurige paso doble of een elegante slowfox te dansen. De kijkers waren met 808.504 op de afspraak, wat zich vertaalt in een marktaandeel van 26,8% (VVA 18-54).

D


e professionele juryleden waren opnieuw zeer te spreken over de performance van Antony Arandia & Leila, die een slowfox brachten. De acteur sleepte de eerste 8 in de wacht en eindigde met 28 punten op een gedeelde eerste plaats met Tiany Kiriloff & Guy, die een paso doble op discomuziek brachten.

Nico Mattan en zijn danspartner Ellen kregen een onvoldoende van de juryleden. Zij zagen dat de oud-wielrenner aan zijn houding had gewerkt, maar wonden er geen doekjes om dat hij nog lang geen danser is. Rony Daelemans vergeleek zijn slowfox zelfs met slowdans. Dominique Monami & Pascal konden wel overtuigen met hun slowfox. De 27 punten en positieve commentaren waren zonder meer een opsteker voor de voormalige tennisster, die tijdens de jive te kampen had met een blackout en de bal daardoor missloeg.

Maar konden Dominique & Pascal ook de dansliefhebbers onder de televisiekijkers bekoren? Worden Elke Vanelderen & Aerjen voor de tweede week op rij naar de Dance Off gestuurd? Volgen de kijkers het oordeel van de vakjury, wat zou betekenen dat Nico Mattan en Koen Crucke in de Dance Off zitten? Op vrijdag 25 april 2008 komen we te weten wie de twee duo's zijn die moeten herkansen om in de wedstrijd te blijven.

Tijdens de Dance Off zien we ook een oude bekende terug. Nieuwsanker Cathérine Moerkerke en Pascal legden vorig jaar een fantastisch parcours af in 'Sterren op de Dansvloer' en moesten nipt de duimen leggen voor Pieter Loridon en Daisy, die de winnaars werden van de tweede editie. In deze Dance Off brengen Cathérine en Pascal met de samba de dans waarmee ze heel wat succes oogstten. Ze worden tijdens hun optreden bijgestaan door de sambaschool Matalumbo.

'Sterren Op De Dansvloer - Dance Off', vrijdag 25 april 2008 om 21.15 uur op vtm.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers