'Buren': week 6 (2019) - PREVIEW

zondag 3 februari 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 Deze week in 'Buren':

Maandag 4 februari 2019 - aflevering 7739
Paul speelt eindelijk open kaart met Courtney en bekent haar dat hij zijn twijfels heeft bij hun plannen. Maar Courtney is niet van haar stuk te brengen. En dat tot grote ontsteltenis van de buren. Tyler vertelt Piper de waarheid over de nacht van Hamish' dood en moedigt Mark aan om hetzelfde te doen met Paige. Maar is dat wel een goed idee? En Shane en Dipi doen er alles aan om Kirsha op haar gemak te stellen. Is haar gehoorschade dan toch herstelbaar?

Dinsdag 5 februari 2019 - aflevering 7740
Jack maakt zich zorgen over het welzijn van Gabe en stelt Mark voor een ultimatum: ofwel vertelt hij hem wat er aan de hand is, ofwel blijft hij uit de buurt van zijn zoon. En dat terwijl Mark en Paige het net hadden bijgelegd. Wat betekent deze hartverscheurende keuze voor hun prille hereniging? Toadie mag van Dipi de acts selecteren voor de bonte avond, maar dat loopt volledig uit de hand. En Sheila vraagt liefdesadvies aan Karl. Weet hij hoe ze haar gebroken hart weer kan lijmen?

Woensdag 6 februari 2019 - aflevering 7741
Mishti wil zich op haar eerste werkdag meteen bewijzen door de moord op Hamish op te lossen. En ze heeft al haar pijlen gericht op Mark. Paul bekent eindelijk kleur over zijn huwelijk met Courtney en maakt zich zorgen over haar welzijn: hij heeft haar reputatie beschadigd en weet niet hoe hij die kan herstellen. Terese en Gary daarentegen komen verliefder dan ooit terug van huwelijksreis en Terese wil dan ook graag Gary's grootste droom waarmaken...

Donderdag 7 februari 2019 - aflevering 7742
Mark zet zijn carrière op het spel om te vermijden dat Tyler beschuldigd wordt van iets dat hij niet gedaan heeft. Paul zet zijn eigen gevoelens aan de kant om Courtney te helpen. Zal Tim zijn advies opvolgen? Steph probeert zichzelf ervan te overtuigen dat ze het wellnesscentrum in haar eentje kan runnen. Maar al snel blijkt dat ze te veel hooi op haar vork heeft genomen. En Gary's eerste dag in de keuken van Lassiters loopt niet helemaal op rolletjes.

Vrijdag 8 februari 2019 - aflevering 7743
De politie zit Tyler op de hielen en hij en Mark ondernemen een wanhopige zoektocht om Louise te vinden. Paige stelt zich steeds meer vragen over de betrokkenheid van Mark bij de dood van Hamish en Jack moedigt haar aan om wat afstand van hem te nemen. Wat betekent dit voor hun prille relatie? Ondertussen dreigt de opening van het wellnesscentrum in het water te vallen. Maar dat is buiten Lyn gerekend...

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers