'Buren': week 50 (2019) - PREVIEW

zondag 8 december 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 

Maandag 9 december 2019 - aflevering 7902
Chloe heeft de grootste moeite om het slechte nieuws te verwerken. Karl raadt Chloe aan haar familie in te lichten, de ziekte is namelijk erfelijk. Maar ze wil de sfeer rond Aarons huwelijk niet verpesten en kiest toch maar voor cocktails. Na het vertrek van Liz zoeken Bea en Elly steun bij elkaar, maar de sfeer wordt al snel grimmig. Amy's HPV-test leidt tot een ongemakkelijke ontmoeting met de knappe dokter Rob. De twee hebben duidelijk gevoelens voor elkaar. Wanneer David de signalen oppikt, onderneemt hij stappen.

Dinsdag 10 december 2019 - aflevering 7903
Elly excuseert zich bij Bea, die steeds onzekerder wordt over de relatie met haar oudere zus. Cassius helpt Xanthe tijdens haar ontwenning, maar een ontmoeting met Piper zorgt voor de nodige verwarring. Kirsha biecht alles op aan Shane, die zich schuldig voelt. Hij beseft hoe enthousiast Dipi is over 'Flapper!' en besluit het heft in eigen handen te nemen. Maar of dat een goede beslissing was...

Woensdag 11 december 2019 - aflevering 7904
Bea is opgelucht wanneer ze Ned tegenkomt die haar naar huis wil begeleiden. Onderweg licht ze hem in over haar slaapproblemen, over Finn en over Liz en Elly. Shane is ervan overtuigd dat hij het probleem-Marisa heeft opgelost, maar dat is buiten die laatste gerekend. Dipi blijft teleurgesteld achter. Sonya merkt dat Toadie de grootste moeite heeft om zijn werk en de zorgen voor de kleine Hugo te combineren en schakelt Piper in als hulplijn.

Donderdag 12 december 2019 - aflevering 7905
Dipi is furieus op Shane nu haar musical niet meer in The Waterhole kan doorgaan. Shane probeert het goed te maken, maar vangt, voorlopig althans, bot. Terese vermoedt dat Ned gevoelens voor haar heeft, maar is compleet verrast wanneer Leo haar een bekentenis doet. Aaron zit financieel compleet aan de grond en wil dat Paul hem helpt op zakelijk vlak, maar die is niet onder de indruk. Hij gaat naar Mishti, met de vraag om haar uit te kopen.

Vrijdag 13 december 2019 - aflevering 7906
Chloe worstelt nog steeds met de diagnose die ze heeft gekregen en ook op het werk voelt ze zich waardeloos. Ze besluit dan maar de bloemetjes buiten te zetten met Amy en haar vriendin Danielle. Leo moet de gevolgen dragen van zijn onbeantwoorde gevoelens voor Terese. Mishti is niet tevreden over de manier waarop Aaron de boekhouding heeft aangepakt en schakelt de hulp in van Paul.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers