'Buren': week 44 (2019) - PREVIEW

zondag 27 oktober 2019

Bijna was het En gelukt om de fans een hele week van 'Buren' te gunnen. Maar vrijdag gooit roet in het eten. Toch komen onze Australische vrienden deze week vier keer over de vloer.

 


 

Maandag 28 oktober 2019 - aflevering 7873
Toadie en Sonya proberen zo nuchter mogelijk om te gaan met de situatie, maar wanneer Nell vragen begint te stellen over de nieuwe baby, stort Sonya in. Is deze zoveelste tegenslag de doodsteek voor hun huwelijk? Elly gaat de confrontatie aan met Ned, maar blijkt het bij het verkeerde eind te hebben. Komen we eindelijk te weten waarom hij terug in Erinsborough is? De spanningen tussen Paul en Terese lopen opnieuw hoog op. En deze keer is het Terese die de bovenhand haalt...

Dinsdag 29 oktober 2019 - aflevering 7874
In afwachting van de DNA-test verkondigt Toadie dat de baby absoluut niet van hem is en dat hij er ook niks mee te maken wil hebben. Maar wanneer hij even alleen is met het jongetje duiken er bij hem toch vaderlijke gevoelens op. Mark loopt tot zijn eigen verrassing een blauwtje bij Elly, en Piper komt te weten waarom Cassius zo afstandelijk doet. Terese staat erop dat Ned en Lauren de confrontatie met elkaar aangaan en komt met een drastische oplossing op de proppen.

Woensdag 30 oktober 2019 - aflevering 7875
Mishti houdt vol dat ze niet onder de indruk is van de bedreigingen van Dilhan, maar wanneer ze thuis een verdachte verschijning opmerkt, neemt ze een impulsieve beslissing die verstrekkende gevolgen kan hebben. Ned en Terese proberen Piper ervan te overtuigen dat het tijd is om Tyler achter zich te laten en zich te focussen op Cassius. En Aaron en David willen absoluut de dansmarathon winnen, maar dat is buiten een onvermoeibare Amy gerekend...

Donderdag 31 oktober 2019 - aflevering 7876
De resultaten van het MS-onderzoek zijn bemoedigend en Karl en Susan zijn in de wolken. Maar de euforie is van korte duur, wanneer blijkt dat er met de data gemorreld is. Mishti is zwaar onder de indruk van wat ze heeft gedaan en wat de gevolgen hadden kunnen zijn. Ze wordt overmand door schuldgevoelens en vindt dat ze niet hard genoeg gestraft kan worden. Bea en Xanthe zouden een bizar toeval kunnen toeschrijven aan hun relatie met Finn, maar voorlopig gaat er nog geen belletje rinkelen.

Vrijdag 1 november 2019 - aflevering 7877
Het project van Karl valt helemaal in het water, en daarvoor legt hij ten onrechte de schuld bij zichzelf. Ook voor Susan is het vervalste onderzoek een zware klap: is nu alle hoop verdwenen dat ze ooit zal genezen? Finn zet ondertussen een nieuwe stap in zijn snode plan en daarvoor maakt hij dankbaar gebruik van Bea's naïviteit. Sonya wil de IVF-procedure opstarten, maar Toadie wacht met een bang hart de resultaten van het DNA-onderzoek af. Is Andrea's baby dan toch van hem?

'Buren', om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

'Bridezillas', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers