'Buren': week 43 (2020) - PREVIEW

zondag 18 oktober 2020

Het meest vreemde wielerjaar ooit nadert stilaan zijn apotheose met onder anderen de start van de Ronde van Spanje. Deze is live te volgen op En, dus dat heeft ook gevolgen voor de uitzendingen van 'Buren'. Een overzicht.

Maandag 19 oktober 2020 - aflevering 8096
Toadie organiseert een evenement voor Sonya's stichting, maar Karl en zijn tram dreigen met alle aandacht te gaan lopen. Finn doet opnieuw een poging om een anonieme bijdrage te leveren aan het fonds, maar wordt op heterdaad betrapt door Toadie en Karl. En Toadie's hevige reactie zet Finn aan tot het nemen van een radicale beslissing. Elly blijft de leugens over haar zwangerschap opstapelen en dreigt zo zelfs het leven van haar baby in gevaar te brengen.


Dinsdag 20 oktober 2020 - geen uitzending
Wielrennen: Driedaagse Brugge-De Panne en Ronde van Spanje

Woensdag 21 oktober 2020 - geen uitzending
Wielrennen: Driedaagse Brugge-De Panne en Ronde van Spanje

Donderdag 22 oktober 2020 - geen uitzending
Wielrennen: Ronde van Spanje

Vrijdag 23 oktober 2020 - geen uitzending
Wielrennen: Ronde van Spanje

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen. Bij zijn terugkeer uit Veneti moet Johannes meteen opboksen tegen beschuldigingen van sodomie, na een complot van de familie Meermans en Jack. De pakketjes blijven Nella informatie geven over wat er allemaal gaande is, dus besluit ze naar het werkhuis te gaan. Maar daar treft ze niet aan wat ze verwachtte. Terug thuis wacht Nella bovendien nog een andere onaangename verrassing.

'The Miniaturist', om 22.15 uur op En.

Dossiers