'Buren': week 32 (2019) - PREVIEW

zondag 4 augustus 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 


Maandag 5 augustus 2019 - aflevering 7845
Amy vraagt zich af of haar beslissing wel de beste is voor Jimmy en besluit de keuze aan hem te laten. Maar kiest Jimmy voor zichzelf of doet hij alsof om zijn moeder niet te kwetsen? David en Aaron zetten een grote stap in hun relatie, maar blijken toch niet helemaal op dezelfde golflengte te zitten. Yashvi wordt het slachtoffer van racisme en weet niet hoe ze daarmee moet omgaan zonder Dipi te alarmeren. En er duikt iemand op uit Elly's verleden. Wie is de mysterieuze vrouw?

Dinsdag 6 augustus 2019 - aflevering 7846
Elly is ervan overtuigd dat haar halfzus, met wie ze geen contact meer heeft, in Erinsborough is en vraagt zich af waarom ze haar ontwijkt. Xanthe heeft niet veel zin in een feestje voor haar achttiende verjaardag, maar dat is buiten Sheila gerekend. En Susan wil dat Karl het rustig aan doet en zijn werk voor het ziekenhuis even aan de kant schuift. Rita lijkt begripvol te reageren, maar is dat wel oprecht?

Woensdag 7 augustus 2019 - aflevering 7847
Elly doet alle moeite van de wereld om toenadering te zoeken tot haar halfzus, maar daar heeft Bea geen zin in. Bovendien blijkt haar nieuwe vriend niemand minder te zijn dan Finn Kelly. Wat voert hij in zijn schild en wat heeft Bea ermee te maken? Gary dreigt te moeten opdraaien voor de impulsieve beslissing van Sheila. Kan hij alsnog zijn job redden? En Xanthe overweegt een nieuwe studierichting, maar Karl tempert haar enthousiasme.

Donderdag 8 augustus 2019 - aflevering 7848
David en Aaron staan erop dat hun familieleden aanwezig zijn op een ontbijt ter gelegenheid van hun verloving. Maar wanneer Chloe en Leo niet komen opdagen, groeien de vermoedens dat er iets aan de hand is tussen de twee. Elly's oprechte toenaderingspogingen vallen in dovemansoren bij Bea, die bovendien haar handen vol heeft met Finn. En Sheila is helemaal in de wolken met haar nieuwe en knappe tuinman.

Vrijdag 9 augustus 2019 - aflevering 7849 (om 17.05 uur!)
Wanneer Paul hoort dat Jimmy enkel in Erinsborough blijft om zijn moeder een plezier te doen, beseft hij dat hij moet ingrijpen. Hoe zal Amy reageren op dit hartverscheurende nieuws? Paul is razend op Leo en geeft Terese haar job terug, maar er blijkt al snel een addertje onder het gras te zitten. Een gekwetste Mishti reageert haar verdriet en woede af op Chloe, maar is dat wel de juiste aanpak?

'Buren', maandag 22 juli om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers