'Buren': week 24 (2019) - PREVIEW

zondag 9 juni 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 10 juni 2019 - Geen uitzending
Sporza: Criterium du Dauphiné

Dinsdag 11 juni 2019 - Geen uitzending
Sporza: Ronde van Limburg

Woensdag 12 juni 2019 - aflevering 7821
Ondanks het huwelijksaanzoek van Terese blijft Gary zich bedreigd voelen door de bijzondere band die ze nog steeds heeft met Paul. Kan hij die twijfel eindelijk van zich afwerpen? Ondertussen zoekt Paul afleiding in de armen van niemand minder dan Jane. Piper denkt dat ze haar literaire soulmate heeft gevonden, maar niks blijkt minder waar te zijn. Kan ze zich uit deze hachelijke situatie redden?

Donderdag 13 juni 2019 - aflevering 7822
Terese maakt zich grote zorgen over Piper en haar gebrek aan levenslust. Ze wil haar dochter helpen, maar het lijkt erop dat Piper niet geholpen wil worden... Xanthe zit in de put na een aanvaring met Jane, en Chloe probeert haar op haar geheel eigen manier te troosten. Loopt dat wel goed af? Ook Mishti kan wel een opkikkertje gebruiken. Daar wil Leo voor zorgen, maar iemand is hem voor geweest.

Vrijdag 14 juni 2019 - aflevering 7823
De misstap van Chloe zou haar weleens zuur kunnen opbreken: haar job staat op het spel. Ze doet er dan ook alles aan om Leo te overtuigen van haar goede wil. Maar dat ontgaat ook Mishti's vriendin Monique niet. Komt Leo in een lastig parket terecht? Aaron en David worden door hun familie aangemoedigd om model te staan voor de reclamecampagne van Lassiters. Is dit het duwtje in de rug dat ze nodig hebben om elkaar terug te vinden?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers