'Buren': week 24 (2019) - PREVIEW

zondag 9 juni 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 Deze week in 'Buren':

Maandag 10 juni 2019 - Geen uitzending
Sporza: Criterium du Dauphiné

Dinsdag 11 juni 2019 - Geen uitzending
Sporza: Ronde van Limburg

Woensdag 12 juni 2019 - aflevering 7821
Ondanks het huwelijksaanzoek van Terese blijft Gary zich bedreigd voelen door de bijzondere band die ze nog steeds heeft met Paul. Kan hij die twijfel eindelijk van zich afwerpen? Ondertussen zoekt Paul afleiding in de armen van niemand minder dan Jane. Piper denkt dat ze haar literaire soulmate heeft gevonden, maar niks blijkt minder waar te zijn. Kan ze zich uit deze hachelijke situatie redden?

Donderdag 13 juni 2019 - aflevering 7822
Terese maakt zich grote zorgen over Piper en haar gebrek aan levenslust. Ze wil haar dochter helpen, maar het lijkt erop dat Piper niet geholpen wil worden... Xanthe zit in de put na een aanvaring met Jane, en Chloe probeert haar op haar geheel eigen manier te troosten. Loopt dat wel goed af? Ook Mishti kan wel een opkikkertje gebruiken. Daar wil Leo voor zorgen, maar iemand is hem voor geweest.

Vrijdag 14 juni 2019 - aflevering 7823
De misstap van Chloe zou haar weleens zuur kunnen opbreken: haar job staat op het spel. Ze doet er dan ook alles aan om Leo te overtuigen van haar goede wil. Maar dat ontgaat ook Mishti's vriendin Monique niet. Komt Leo in een lastig parket terecht? Aaron en David worden door hun familie aangemoedigd om model te staan voor de reclamecampagne van Lassiters. Is dit het duwtje in de rug dat ze nodig hebben om elkaar terug te vinden?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers