Brandweer evacueert vrouw vanop 10de verdieping 'Helden van Hier: Door het Vuur'

dinsdag 9 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Op woensdag 10 april komt de Brandweer Zone Antwerpen opnieuw voor hete vuren te staan in aflevering 2 van 'Helden van Hier: Door het Vuur'. Tijdens n van de interventies mag er ook al eens gelachen worden.

Een oudere dame moet met touwen geëvacueerd worden vanop haar appartement op de 10de verdieping. Brandweerman Kristof krijgt de glimlach niet meer van zijn gezicht als blijkt dat het vrolijke slachtoffer haar afdaling met veel plezier beleeft. 'Dit is beter dan Bobbejaanland', klinkt het.


In het centrum van Antwerpen staat een krantenwinkel in vuur en vlam. De brand in de zaak heeft ook bovenliggende appartementen aangestoken. Een bejaarde bewoner in een rolstoel hangt uit zijn raam en schreeuwt om hulp. De ploeg zet zich schrap om de man te redden en trotseert tegelijkertijd het vuur.

De interventies van de brandweer lopen niet altijd zoals verwacht. In het holst van de nacht gaat het alarm en rijden ze naar het drukke centrum van Antwerpen. Wanneer het team denkt de brand geblust te hebben, blijven omwonenden oproepen dat ze nog vuur kunnen zien. De brandweer staat voor een raadsel, dat ze zo snel mogelijk moeten ontrafelen voordat de omliggende woningen ook in brand vliegen.

'Helden van Hier: Door het Vuur', woensdag 10 april om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers