Vanaf donderdag terug bij VTM : 'Verschoten & Zoon'

maandag 12 maart 2007

Jacques Vermeire, Karen Vanparys, Ann Hendriks, David Michiels, Karina Mertens, Frank Van Erum en Martine Jonckheere geven vanaf 15 maart 2007 afspraak met de VTM-kijker voor het achtste seizoen van de populaire sitcom 'Verschoten & Zoon'.

De liefde is de rode draad in de nieuwe afleveringen. Wanneer het huwelijk van garagist René Verschoten wankelt en Magda hem in de steek laat, komt hij in een nieuwe wereld terecht: die van een man alleen… Het spreekt vanzelf dat ook zijn personeel moet wennen aan de bokkensprongen van de nieuwe vrijgezel. Bovendien dwingt Magda's "beste vriendin" Hélène een steeds prominentere rol af.

De kleine, herkenbare kantjes van deze personages staan al jaren garant voor een stevige dosis comedy. In het achtste seizoen kan de kijker voor het eerst meeleven met de amoureuze perikelen van Vlaanderens bekendste garagist.

Opmerkelijke gastrollen

In het achtste seizoen van 'Verschoten & Zoon' maken enkele opmerkelijke gastacteurs hun opwachting: Elke Vanelderen als presentatrice van 'Blind Date', Luk Alloo en Tanja Dexters als resp. peter en meter in een schoonheidswedstrijd.

In de 100ste aflevering –die uitgezonden wordt op 10 mei– zijn Kim Kay en Aron Wade te gast. Zij gaven in de vroegere seizoenen van 'Verschoten & Zoon' gestalte aan resp. secretaresse Bo en zoon Sven en maken in die hoedanigheid hun opwachting op het verlovingsfeest van René Verschoten.

Aflevering 1

René vindt het verdacht dat Magda zo goed gezind is terwijl het geen solden zijn en ze geen dure aankoop op het oog heeft. De garagist is helemaal van zijn melk wanneer Magda hem 'konijntje' noemt en hij betaalt Conny om uit te zoeken hoe de vork aan de steel zit…

Steph vormt terug een koppel met Kevin en de hele wereld mag het weten. Alleen haar oud-klasgenote Vicky niet, die samen met haar vriend Gunther in de garage opduikt. Steph is nog niet vergeten hoe Vicky haar lieven keer op keer afsnoepte en ze is niet van plan om dit keer de kat bij de melk te zetten.

Gastrollen : Rikkert Van Dijck (André), Ingrid Van Rensbergen (Vic ky), Wim Van de Velde (Gunther).

'Verschoten & Zoon', donderdag 15 maart om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturië leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Léon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers