'Big Brother'-bewoners moeten konijnen stropen

maandag 12 maart 2007

De nieuwe Big Brother-bewoners zijn duidelijk geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Ze kregen de tot nu toe hardste 'eerste week' ooit : al hun 'gewone' etenswaren werden afgenomen en vervangen door een schaarse voorraad 'speciale' voeding. Op het menu stonden onder andere al haai, kakkerlakken en levende maden.

V


andaag moeten ze konijnen stropen en leeghalen om hun hongerige magen te vullen. Ook op het vlak van de opdrachten vormt deze eerste week een grote fysieke uitdaging. De weekopdracht met de stroomstoten en de gevreesde 'black box' zijn daar slechts enkele voorbeelden van. 

Big Brother is echter niet van plan om zijn bewoners te sparen, want hij zet zijn 'terreurweek' nog tot donderdag verder. Big Brother wil koste wat het kost achterhalen hoe goed de duo's in een grote groep functioneren en hoe sterk zijn bewoners zijn.  

Maar ook de bewoners zelf tonen zich van hun hardste kant : ze bijten door. Het zijn duidelijk geen watjes want ze geven zich niet snel gewonnen, niet tegenover Big Brother en niet tegenover elkaar. In de uitzending van dinsdag worden de nieuwe duo's extra getest. Ex-en Nicolas en Diana zullen samen een 'bad der verschrikking' moeten trotseren en dat wordt er één boordebol akelige miljoenenpoten. Ook het nieuwe koppel, Astrid en Mutz, wordt aan een eerste proef onderworpen en die wordt voor Astrid letterlijk van levensgroot belang...  

'Big Brother', dinsdag 13 maart 2007 om 20.35 uur op KANAALTWEE

Wie is jouw favoriet Big Brother-koppel? Stem in de TV-Visie Poll!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers