'Big Brother'-bewoners moeten konijnen stropen

maandag 12 maart 2007

De nieuwe Big Brother-bewoners zijn duidelijk geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Ze kregen de tot nu toe hardste 'eerste week' ooit : al hun 'gewone' etenswaren werden afgenomen en vervangen door een schaarse voorraad 'speciale' voeding. Op het menu stonden onder andere al haai, kakkerlakken en levende maden.

V


andaag moeten ze konijnen stropen en leeghalen om hun hongerige magen te vullen. Ook op het vlak van de opdrachten vormt deze eerste week een grote fysieke uitdaging. De weekopdracht met de stroomstoten en de gevreesde 'black box' zijn daar slechts enkele voorbeelden van. 

Big Brother is echter niet van plan om zijn bewoners te sparen, want hij zet zijn 'terreurweek' nog tot donderdag verder. Big Brother wil koste wat het kost achterhalen hoe goed de duo's in een grote groep functioneren en hoe sterk zijn bewoners zijn.  

Maar ook de bewoners zelf tonen zich van hun hardste kant : ze bijten door. Het zijn duidelijk geen watjes want ze geven zich niet snel gewonnen, niet tegenover Big Brother en niet tegenover elkaar. In de uitzending van dinsdag worden de nieuwe duo's extra getest. Ex-en Nicolas en Diana zullen samen een 'bad der verschrikking' moeten trotseren en dat wordt er één boordebol akelige miljoenenpoten. Ook het nieuwe koppel, Astrid en Mutz, wordt aan een eerste proef onderworpen en die wordt voor Astrid letterlijk van levensgroot belang...  

'Big Brother', dinsdag 13 maart 2007 om 20.35 uur op KANAALTWEE

Wie is jouw favoriet Big Brother-koppel? Stem in de TV-Visie Poll!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers