'@TheMoviezz' over film 'Absolutely Fabulous'

maandag 19 september 2016

Hét bioscoopnieuws van de week is ongetwijfeld dat Edina en Patsy terug zijn. In 'Absolutely Fabulous: The Movie' worden ze zoals vanouds met een ferme kater wakker en krijgen ze de schuld van een drama op een feestje van de avond ervoor.

Ook Kate Mara heeft het niet onder de markt: in de sci-fi thriller 'Morgan' moet ze beslissen over het voortbestaan van een kunstmatig gecreëerde levensvorm. Verder spraken we met regisseur Gianfranco Rosi over 'Fuocoammare', de Gouden Beer-winnaar van dit jaar; we kijken naar 'Juste la Fin du Monde' van het Canadese wonderkind Xavier Dolan én in 'Blair Witch' leren we dat kamperen in de bossen geen verstandig idee is.


'@TheMoviezz', dinsdag 20 september om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers