'@TheMoviezz' over film 'Absolutely Fabulous'

maandag 19 september 2016

Hét bioscoopnieuws van de week is ongetwijfeld dat Edina en Patsy terug zijn. In 'Absolutely Fabulous: The Movie' worden ze zoals vanouds met een ferme kater wakker en krijgen ze de schuld van een drama op een feestje van de avond ervoor.

Ook Kate Mara heeft het niet onder de markt: in de sci-fi thriller 'Morgan' moet ze beslissen over het voortbestaan van een kunstmatig gecreëerde levensvorm. Verder spraken we met regisseur Gianfranco Rosi over 'Fuocoammare', de Gouden Beer-winnaar van dit jaar; we kijken naar 'Juste la Fin du Monde' van het Canadese wonderkind Xavier Dolan én in 'Blair Witch' leren we dat kamperen in de bossen geen verstandig idee is.


'@TheMoviezz', dinsdag 20 september om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers