Aalst en Brussel ontvangen de jury in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

maandag 13 april 2015

De jury van 'Mijn Pop-uprestaurant!' is opnieuw op pad.Een bezoek waar voor de duo's veel van afhangt, want de pop-up die het best scoort, wint een wildcard en kan dus niet in aanmerking komen voor de eerste sluiting.

Vorige week brachten Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier al een bezoekje aan de pop-ups in Antwerpen en Hasselt. Nu zijn Brussel en Aalst aan de beurt. In de Brusselse pop-up 'KET!' maakt de jury voor het eerst kennis met het aparte streetfood-interieur van Miguel en Liselotte. Graffiti, felle kleuren en veel hout:  kan het de jury bekoren? En hoe redt Miguel zich in de keuken, nu zijn coach en sterrenchef Steven hem niet langer begeleidt?


Fee en Jonas lijken de favorieten te zijn voor de wildcard. Het parcours dat ze tot nu toe hebben afgelegd, was er één zonder veel obstakels. De jury is steeds enthousiast geweest over hun concept en hun fans op Facebook blijven maar toenemen. Blijft hun geluk duren? Tijdens het bezoek van de jury nemen Fee en Jonas alvast een risico door in de zaal voornamelijk met jobstudenten te werken. Zullen Sergio, Sepideh en Alex daar iets van merken?

Mieke en Lieve kregen het vrij hard te verduren bij het vorige jurybezoek. Zowel op het interieur, het eten als de uitwerking van hun concept werd kritiek gegeven. De zusjes laten het hoofd echter niet hangen en doen hun uiterste best om hun tekortkomingen te verbeteren. Onder andere K3-ster Josje Huisman komt hen een hart onder de riem steken.

Dries en Guus konden de jury wel positief verrassen. Desondanks willen de boys uit Hasselt nog beter worden. Hun kwaliteiten kunnen ze tonen aan enkele bekende gasten. Willy Sommers, Luc Steeno, Christoff en Lindsay springen na de repetitie voor het Schlagerfestival even binnen voor een late lunch.

Ook aan ’t zeetje bij Thomas en Alexia wordt er bekend volk verwacht. Wendy Van Wanten kan samen met haar Franske de nieuwe surf en turf-creatie, een combinatie van vlees en vis, van chef Jeremy komen proeven. Hopelijk smaakt het, want na een moeizame start lijkt het West-Vlaamse koppel eindelijk goed vertrokken te zijn.

'Mijn Pop-uprestaurant!', dinsdag 14 april om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers