Vitaya loves Xmas: vanaf maandag 2 december een maand lang kerstfilms

zondag 1 december 2019

De temperaturen gaan in dalende lijn en de decembermaand staat voor de deur: het ideale moment om jezelf voor de televisie te nestelen.

Om kijkers volledig in de kerststemming te brengen, staat de avond bij Vitaya vanaf maandag 2 december rond 20.40 uur in het teken van kerst. De hele maand kunnen kijkers aftellen naar de feestdagen met elke dag, behalve op dinsdag en zondag, een kerstfilm met veel belletjes, liefde en warme momenten.


Maar liefst 20 tv-premières en veel royalty
De eerste week van december bij Vitaya zit vol tv-premières en ook later die maand zijn er heel wat kerstfilms voor het eerst te zien op het scherm zoals 'Switched For Christmas', 'Runaway Christmas Bride' en 'Coming Home for Christmas'. Vitaya doet de kijker in de maand december maar liefst 20 kerstfilms in première cadeau.

Daarnaast mogen kijkers zich tijdens de kerstmaand bij Vitaya ook verwachten aan heel wat 'prinsessenfilms' met onder andere 'A Prince for Christmas', 'Christmas with a Prince', 'A Royal Christmas Ball' met actrice Tara Reid en 'A Cinderella Christmas'.

De kerstfilms in de eerste week van december
De kerstmaand bij Vitaya start op maandag 2 december om 20.40 uur met veel romantiek en een prins in 'A Royal Winter'. Op woensdag 4 december kunnen kijkers genieten van 'The Christmas Contract' met onder andere Hilarie Burton en Tyler Hilton uit de cast van 'One Tree Hill'. Donderdag 5 december volgen we het kerstverhaal van stewardess Sydney (Brooke Burns) en Jonathan (Tom Everett Scottin) in 'Christmas Connection' en op vrijdag 6 december varen we mee met Pam (vertolkt door Brooke Burns) in haar tocht naar ware liefde in 'A Christmas Cruise'. De eerste week vol kerstfilms sluit Vitaya af op zaterdag 7 december met 'Christmas Getaway'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers