Tim Van Aelst neemt neefje Viktor te grazen in eerste aflevering van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

zondag 1 december 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Daft Punk komt Franse les geven, het leger moet een volledige wijk in Antwerpen in veiligheid brengen omdat het internet op is en een slechthorige Batman vraagt hulp aan de 8-jarige Isaiah om The Joker te kunnen klissen...

Hoe zullen we het zeggen? Kort en bondig: Jens Dendoncker is back met een nieuw seizoen 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'. Dat belooft een hoop nieuwe boodschappen en wekelijks 1 BV die eraan hangt.


In de eerste aflevering op maandag 2 december neemt 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'-bedenker Tim Van Aelst samen met zijn boer en schoonzus zijn 16-jarige neefje Viktor te grazen.

'Laat ons zeggen dat onze Viktor van Frans weinig fromage heeft gegeten. Op elke familiebijeenkomst bleef ik van mijn broer Peter en m’n schoonzus Annemie horen dat Frans om het zacht uit te drukken niet Viktors favoriete vak was, en dat hij er eenvoudigweg te weinig voor deed. We vonden het alle drie hoog tijd dat Viktor zijn lesje - hopelijk - eens leerde, en laat ik nu net een programma hebben dat zich er perfect toe leent om zo’n boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen.'

Ook in aflevering 1:
De 17-jarige Bauke heeft een emotionele boodschap voor haar opa Jos. Vier jaar geleden kreeg het meisje plots een hartstilstand. Haar opa is haar meteen beginnen reanimeren en redde haar leven. Nu hij de ongeneeslijke spierziekte ALS heeft, voelt Bauke zich machteloos. 'Opa heeft mij mijn leven teruggegeven en ik kan dat nu niet terug doen. Daar zit ik echt mee. Daarom wil ik hem nog één keer keihard bedanken.' Jens schakelt Jos’ muzikale held Guy Swinnen in en zijn koersidolen Roger De Vlaeminck en Niels Albert.

Glenn doet niets in het huishouden en al zeker niet de afwas. Pas op: zijn lief Sihan vindt hem een topkerel, maar Glenn moet toch eens de Dreft in duiken. Sihans subtiele hints werken helaas niet. Gelukkig is Jens Dendoncker doorgaans minder fijngevoelig.

Een mooie auto is een lust voor het oog. Maar je kan overdrijven ook. Matthias kan niet van zijn auto afblijven en zijn zus Elien is dat grond beu. 'Stop met zo verliefd te zijn op je auto en zoek een lief'.

En broer en manager Kevin is het beu dat Niels Destadsbader zo’n sloddervos is. Zijn sleutels, trui, iPad, smartphone,… Alles heeft hij al eens kwijt gespeeld en dat zorgt voor veel problemen die Kevin en hun ouders continu moeten oplossen. Bij wijze van spreken half VTM wil Niels nu een lesje door hem te laten geloven dat hij gehackt is.

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (nieuw seizoen), maandag 2 december om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers