Het filmmenu op Vitaya

vrijdag 15 maart 2019

Op zaterdag 16 maart is er om 20.25 uur de fantasiefilm 'Edward Scissorhands' uit 1990 met Johnny Depp, die voor deze rol genomineerd werd voor een Golden Globe.

Edward is een kunstmatige mens. Zijn uitvinder stierf voor hij zijn handen af kon maken. Sindsdien leeft Edward met scharen als handen en woont hij alleen in een kasteel hoog op de heuvel. Tot de vriendelijke Peg op een dag komt aankloppen en Edward meeneemt naar de bewoonde wereld.

Op woensdag 20 maart brengt Vitaya Movie Moments om 20.40 uur het muzikaal drama 'Burlesque' uit 2010 met Cher en Christina Aguilera. Christina speelt de rol van Ali. Ze wil het maken als zangeres en trekt naar Los Angeles om haar dromen waar te maken. Zo belandt ze in The Burlesque Lounge. Hoofdact en eigenares van de club Tess, vertolkt door Cher, geeft Ali een baantje als serveerster. Ali raakt geïntegreerd door de overweldigende kostuums en de gedurfde choreografieën in 'Burlesque'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers