Jeroen Meus bereidt het Nationale Kerstmenu in 'Dagelijkse Kost'
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Ook dit jaar, net voor de kerstvakantie begint, haalt Jeroen weer alles uit de kast voor Het Nationale Kerstmenu van 'Dagelijkse Kost'. Van maandag 14 december tot en met vrijdag 18 december toont hij in vijf afleveringen hoe elke Vlaming een extra kerstig feestmenu op tafel zet waar de gezelligheid van afdruipt.
Maandag
Het nationale kerstmenu wordt feestelijk ingezet met voor ieder wat wils: 3 knallers van hapjes en een fantastische alcoholvrije punch.
Dinsdag
Eenvoud troef! Deze makkelijke bereiding met een handvol topproducten is het perfecte vervolg van dit kerstmenu.
Woensdag
Dit is koken op niveau zonder het te ingewikkeld te maken. Aardse smaken in combinatie met gebakken vis om je duimen en vingers bij af te likken.
Donderdag
De ultieme kerstversie van het koninginnenhapje, rijkelijk gevuld met kalkoen, champignons en balletjes. Wat geroosterde groenten en verse kroketten erbij, en je kerst kan niet meer stuk!
Vrijdag
Jeroen zorgt alsnog voor een witte kerst met een fenomenale biscuit met gin, rood fruit, limoenpudding, slagroom en witte chocolade. Wat een finale van het nationale kerstmenu!
'Dagelijkse Kost: Het Nationale Kerstmenu', van maandag 14 tot vrijdag 18 december om 18.15 uur op Eén.