TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Kwebbel heeft in het bos een oude zaag gevonden. Ze heeft nog meer rommel gezien en samen met haar vrienden zal ze het woud helemaal schoonmaken. Lui vindt een oud matras. Hij kan niet aan de verleiding weerstaan om even te gaan liggen.
«
»
06:00 Nils Holgersson
Op zoek naar voedsel landen de ganzen op een strandje waar Akka's oude groepsgenoot Frija woont. Die vertelt de groep over de oude reputatie van Akka en de bizzare truc die ze gebruikte om in de nabijgelegen grot te komen.
«
»
06:10 Super Monsters
Lobo probeert te zingen, maar hij huilt bij elke poging door de magische blauwe maan.
«
»
06:25 Super Monsters
Victoria geeft de Super Monsters een ongewoon zaad. Het lijkt bijna onmogelijk om deze te laten groeien. Uiteindelijk moeten de monsters hun magische krachten bundelen om ervoor te zorgen dat het zaadje groeit.
«
»
06:35 Iedereen K3
Brillenexperte Eline De Munck geeft tips en adviezen om de perfecte zonnebril te kiezen. Terwijl Klaasje voor een stevige work-out kiest, pimpt Marthe haar schoenen met zelfgemaakte snorren. En samen zingen ze het liedje 'Oya lélé'.
«
»
06:55 Lolly's Weetjesschap
Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom iemand slaapt, snurkt en hoe mensen dromen. Lex blijkt bovendien een echte snurkkampioen.
«
»
07:05 Lolly's Weetjesschap
Lolly en haar papa Lex onderzoeken hoe mensen, dieren en planten eten en drinken. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt nieuwsgierige wijsneus Lolly eindelijk waarom bananen krom zijn.
«
»
07:15 Hallo K3
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat mis als ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal. Karen en Kristel voelen zich schuldig en nemen Marcel in hun flat om hem te verzorgen.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw beweert een onbekende te hebben zien rijden met haar wagen. Koen en Tineke doen onderzoek.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Kong: Koning van de apen
Richard levert Bionobots aan legers over de hele wereld. Bovendien probeert Jonesy Botila's systeem te hacken om een groot aantal geheimen te ontdekken en erachter te komen waar het kwaadaardige plan van Richard over gaat.
«
»
08:40 Maya de Bij
Dok Slick, een krekel, wil indruk maken bij de vrouwtjes en denkt dat hij meer succes zal hebben met de viool van Flip. Deze wil zijn instrument echter niet uitlenen en dus besluit de krekel de viool zonder toestemming mee te nemen.
«
»
08:50 Iedereen K3
Brillenexperte Eline De Munck geeft tips en adviezen om de perfecte zonnebril te kiezen. Terwijl Klaasje voor een stevige work-out kiest, pimpt Marthe haar schoenen met zelfgemaakte snorren. En samen zingen ze het liedje 'Oya lélé'.
«
»
09:10 Trolls: The Beat Goes On!
Op een mysteriefeest raakt Cooper verslingerd aan detective spelen en veroorzaakt opschudding in Troldorp. Als een heerlijke smaak glazuur niet meer wordt gemaakt, probeert Poppy een nieuwe smaak te maken.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Deze week bereidt Sofie het favoriete gerecht van Sandrine André: artisjok met sint-jakobsschelpen, granaatappel en avocado.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Familie
Mieke overhandigt Paul nietsvermoedend de rugzak met geld, maar dreigt hem open te ritsen om zijn loon erbij te steken. Alfons en Georgine ontdekken wat er gebeurd is met Jamila.
«
»
12:25 Behind The Mask
Jens Dendoncker ontvangt de ontmaskerde deelnemer. De vraag 'wie ben jij echt?' mag intussen dan wel beantwoord zijn, Jens stelt alle andere vragen die nog onbeantwoord zijn gebleven.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Dagelijkse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Annelies durft Dick niet te vertellen over haar ziekte. Liza is zwanger van Bert, maar ze is bang om dit tegen Victor te zeggen vooral nu hij weer ziek is. Arend-Jan is razend wanneer hij hoort dat zijn zoon heeft meegedaan aan rellen.
«
»
15:25 White Collar
Neal overtuigt Peter ervan om een deal te sluiten met de FBI. Maar hiervoor zal hij eerst toegang moeten zien te verkrijgen tot de leider van een internationale misdaadorganisatie.
«
»
16:50 De Verraders
Verraad komt langs vele kanten en in vele vormen. Verraad kent vele gedaantes. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
18:25 Milo
Fran is blij dat Liam zo begripvol reageert, maar blijft zich toch schuldig voelen. Roxanne doet de administratie op Kosmos en maakt van de gelegenheid gebruik om het kantoor van Hilde te doorzoeken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Alfons wil van Jamila weten of ze nu toch verder gaat studeren. Vanessa probeert Mathias te overtuigen, maar hij stelt een voorwaarde. Paul denkt dat hij de touwtjes in handen heeft. Tot Joris plots opduik.
«
»
20:40 Blind getrouwd
Voor Simen en Larissa en Thomas en Karlien is het na hun huwelijksreis back to reality. In Mexico voelen Jidse en Jorina zich steeds meer op hun gemak bij elkaar en hebben Jonas en Britt een openhartig gesprek over hun verschillende tempo's.
«
»
21:50 Politierechters
In de politierechtbank van Tongeren verschijnt een minderjarige jongen voor de rechter, omdat hij als drugsrunner rondrijdt op een opgevoerde brommer. De rechter maakt zich zorgen over de toekomst van de jongen.
«
»
23:00 Chicago Fire
Brandweerkazerne 51 verwelkomt enkele bekende gezichten terwijl iedereen zich opmaakt voor het huwelijk van Casey en Brett en het vertrek van die laatste. Violet neemt de versiering van de trouwlocatie voor haar rekening.
«
»
00:00 Kotmadam Sarafian
De studenten duiken in de wereld van acteren met Barbara en haar collega-acteur Ben Segers. Delphine heeft binnenkort een belangrijk examen en de faalangst slaat weer toe.
«
»
01:10 White Collar
Neal overtuigt Peter ervan om een deal te sluiten met de FBI. Maar hiervoor zal hij eerst toegang moeten zien te verkrijgen tot de leider van een internationale misdaadorganisatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers