TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Filthy House SOS
Na een leven lang voor anderen gezorgd te hebben, verhuist Graham (69) terug naar zijn ouderlijk huis om voor zijn bejaarde moeder te zorgen. Sinds haar overlijden woont hij alleen en verwaarloost hij zichzelf en het huis.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
De laatste drie ontwerpers voeren een bikkelharde strijd op de New York Fashion Week om zich te kunnen kronen tot winnaar van dit seizoen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Achter gesloten deuren
Michelle is jaren gelukkig geweest met haar Braziliaanse man Paolo, die voor haar zijn leven heeft omgegooid en naar Nederland is gekomen. Michelle is echter verliefd geworden op Lars.
«
»
13:05 MasterChef Australië
Vier kandidaten staan voor een volgende snelkookproef. De opdracht krijgen ze uit handen van ijsmeester Donny Toce van 'Gelato Messina'.
«
»
14:10 SAS: Who Dares Wins Australia
Achttien Australische beroemdheden melden zich aan voor de zwaarste test uit hun leven. Bij hun aankomst worden de rekruten meteen blootgesteld aan een van de zwaarste proeven binnen de opleiding.
«
»
15:30 Achter gesloten deuren
Chris en zijn vrouw zouden in de zevende hemel moeten zijn, nu ze na al die jaren een kindje kunnen adopteren. Chris heeft echter iets over haar ontdekt.
«
»
16:30 B&B zoekt Lief NL
Het is groot feest in Thailand, want Martijn is jarig! Ook in Spanje bij Joy is het feest en leert Dani de moeder van Joy kennen. In Frankrijk heeft Petri moeite met aardig doen tegen Thomas.
«
»
17:35 Hell's Kitchen USA
Een team van doorgewinterde 40-jarigen neemt het op tegen de ambitieuze 20-jarigen. Elke kok moet een signatuurgerecht bereiden, dat wordt beoordeeld op een schaal van een tot vijf. Het team met de meeste punten wint de uitdaging.
«
»
18:25 De Pfaffs
Iedereen is in voorbereiding op de VTM-cruise. Het is jaren geleden dat de familie Pfaff samen op reis is geweest. De spanning is dan ook om te snijden. Intussen blijkt Sam ziek in bed te liggen en zijn cruise dreigt in het water te vallen.
«
»
19:05 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:30 Blind Getrouwd UK
Op de tweede dag van de retraite voor koppels komt de groep weer bij elkaar voor een etentje. Aan tafel worden onthullingen van de vorige dag tot een hoogtepunt gebracht, waardoor een bruid terugslaat op de groep.
«
»
20:40 Will Trent
Will gaat undercover als Bill Black, een crimineel met een moeilijk verleden. Op deze manier wil hij een drugsorganisatie oprollen en een vermiste DEA-agent terugvinden. Angie wil haar relatie met Will achter zich laten.
«
»
21:30 The Irrational
Als Alec en Kylie getuige zijn van een aanrijding tijdens de livestream van een vriend, willen ze bewijzen dat het geen ongeluk was. Marisa en Jace verdenken een senator.
«
»
22:25 Het detentiehuis
Na een aantal kleine diefstallen werd Kevin (34) veroordeeld tot zes maanden gevangenis. Na evaluatie door de psycholoog kwam hij in aanmerking voor een traject in het nieuwe detentiehuis.
«
»
23:25 Magnum P.I.
Magnum en Higgins worden ingehuurd om op zoek te gaan naar een vermiste gamer. Jin Jeong roept de hulp in van TC bij een schattenjacht nadat zijn ex-partner vrijkomt uit de gevangenis.
«
»
00:20 Blind Getrouwd UK
Op de tweede dag van de retraite voor koppels komt de groep weer bij elkaar voor een etentje. Aan tafel worden onthullingen van de vorige dag tot een hoogtepunt gebracht, waardoor een bruid terugslaat op de groep.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers