TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Philadelphia
De jonge, beloftevolle advocaat Andrew Beckett is net ontslagen bij een prestigieus advocatenkantoor. Volgens zijn collega's voldeed Andrew niet aan de vereisten, maar Andrew houdt vol dat hij ontslagen werd omdat hij homoseksueel is en aids heeft.
«
»
16:00 Married ... With Children
Er is een enorme hittegolf op komst, maar Al kan zich geen airconditioning veroorloven. Hierdoor vat hij het idee om met de hele familie naar een winkel te verhuizen die gespecialiseerd is in klimaatregeling.
«
»
16:30 Married ... With Children
Al gaat, nadat hij de miljoenste bezoeker van een supermarkt is, de strijd aan met Marcy in een wedstrijd onbeperkt winkelen.
«
»
17:00 MacGyver
MacGyver ontmoet een prachtige vrouw in Bulgarije als hij een microfilm smokkelt tijdens een gevaarlijke opdracht. Hij wordt opgepakt door militieleden nadat de vrouw juwelen in zijn zak steekt.
«
»
18:00 Police Interceptors
Dan probeert een Vauxhall Meriva tot stilstand te brengen door een botsing uit te lokken, maar dat blijkt niet voldoende om de chauffeur te stoppen.
«
»
18:55 Can't Pay? We'll Take it Away!
Een debiteur in Londen bindt zijn auto aan een boom vast om te voorkomen dat hij geďnd wordt door de schuldeisers. Een kerk is huur verschuldigd en een kapper heeft een schuld bij een zakelijk adviesbureau.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
René weet Gruber te overtuigen om nog een kopie van het schilderij te maken. De gestolen grasmaaier wordt verstopt in Fanny's rolstoel.
«
»
20:35 Austin Powers: International Man of Mystery
Austin Powers, een playboy van wereldklasse en parttime speciaal agent, wordt na dertig jaar ontdooid in een cryogene vriezer om zijn vaardigheden moet zien te evenaren met zijn aartsvijand, Dr. Evil.
«
»
22:25 Flodder
De buurtbewoners proberen de Flodders met een list uit de wijk te krijgen: ze vragen Johnnie om tweeduizend liter whisky te leveren. De whisky is echter plotseling verdwenen wanneer de politie een inval doet.
«
»
22:55 Flodder
Zoon Kees is opgeroepen voor militaire dienst, maar de familie wil dat koste wat het kost voorkomen. Daarvoor nemen ze vergaande maatregelen.
«
»
23:30 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul Connolly duikt in de wereld van fraude en ontdekt dat valse overlijdensakten worden gebruikt om lucratieve levensverzekeringen te verzilveren. Hij woont zelfs zijn eigen begrafenis bij om dit groeiende probleem aan te kaarten.
«
»
00:30 Police Interceptors
Dan probeert een Vauxhall Meriva tot stilstand te brengen door een botsing uit te lokken, maar dat blijkt niet voldoende om de chauffeur te stoppen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers