TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Friday Night Dinner
Adam verblijft een week bij zijn ouders, maar hij en zijn moeder schieten snel terug in de rollen van weleer: mopperende moeder en kleine jongen. Ondertussen haalt Jim zijn rijbewijs - na vijftien pogingen.
«
»
02:40 The Jetty
Nog ontdaan over wat ze over het verleden heeft ontdekt, biedt Ember aan om Riz te helpen met haar onderzoek naar de Amy Knightly-zaak in de hoop erachter te komen wat Riz weet.
«
»
03:40 Sherlock
Sherlock Holmes wordt getest als een crimineel meesterbrein hem op een dwaalspoor tracht te zetten. Het tussen Sherlock en de schimmige vreemdeling wordt steeds grimmiger naarmate de tijd verstrijkt.
«
»
05:10 Catch Me a Killer
Vijftien dode vrouwen worden gevonden in het township Atteridgeville, Zuid-Afrika. Micki en Erika nemen de zaak aan en al snel wordt er een nieuw lichaam ontdekt in een gruwelijke scčne.
«
»
06:00 Father Brown
Er wordt een voedselmarkt georganiseerd in Kembleford, en Father Brown en zijn vrienden nemen deel aan de organisatie. De ontspannen sfeer neemt een nare wending wanneer een gerespecteerde voedselcriticus dood wordt aangetroffen.
«
»
06:55 Sister Boniface Mysteries
Wanneer tijdens het filmen van een misdaadserie een van de acteurs overlijdt door een schorpioensteek, proberen zuster Boniface en haar kompanen te achterhalen wie de schorpioen heeft achtergelaten.
«
»
07:55 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
09:00 Murdoch Mysteries
Murdoch denkt dat twee rivalen die strijd voeren om een welgestelde vrijgezel, verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor de moord op een debutante. Julia lijdt aan post-traumatische stress na haar bijna dood-ervaring.
«
»
10:00 Joanna Lumley's Britain
Joanna reist door naar Schotland en Noord-Ierland. Ze begint in de Buiten-Hebriden. Daar ontdekt ze hoe Harris Tweed wordt gemaakt en drijft ze een kudde Schotse hooglanders bij laagtij over het strand naar hun winterweide.
«
»
10:55 Antiques Roadshow
Fiona en het team zijn terug in het Ulster Folk Museum in Noord-Ierland. De experts bespreken onder andere een DeLorean, een stenen hoofd dat in een tuin is opgegraven en houtsnijwerk met een maritieme geschiedenis.
«
»
12:00 Whitstable Pearl
Dolly is bang dat ze beginnende dementie heeft wanneer er rond haar huis opeens vreemde dingen gebeuren. Het onderzoek van Pearl brengt echter een heel andere oorzaak aan het licht.
«
»
13:00 Hope Street
Niamh en Shay zijn op een strandfeestje als een jongen door een man getackeld wordt. De man onthult zichzelf als de vader van Niamh en Shay, inspecteur Finn O'Hare, die zag dat de jongen drugs probeerde te verkopen.
«
»
13:55 Sister Boniface Mysteries
De eigenaar van een parfumbedrijf wordt dood aangetroffen. Hij is doorboord met een kachelpook.
«
»
14:55 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»
16:50 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Britain
Joanna reist van Noord-Wales naar de West Country om te eindigen in Londen. Na een tussenstop in de leigroeve bij Blaenau Ffestiniog gaat ze naar Carmarthen, waar ze GoCompare-zanger Wynne Evans ontmoet.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
De Roadshow is in Wollaton Hall in Nottingham. De experts bespreken onder andere een cocktailshaker in de vorm van een brandblusser, een speelgoedaapje en onderkleding van koningin Victoria.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Een zware brand verwoest een deel van Toronto. Het maakt Murdochs onderzoek naar de moord op twee jongedames er niet eenvoudiger op. Julia gaat de confrontatie met haar angsten aan.
«
»
21:00 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface van het St. Vincent's Klooster helpt de politie met het oplossen van een variëteit aan misdaden die plaatsvinden in een klein dorp dat erom bekend staat veel moorden te betreuren.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Janet is woest op Rachel omdat ze haar en collega Kevin in de slaapkamer heeft aangetroffen. Dit betekent het definitieve einde van het huwelijk tussen Rachel en Sean. Ondertussen proberen de detectives ook nog de moord op een oude man op te lossen.
«
»
23:00 Silent Witness
Wanneer onder het King's Cross Station-museum acht lichamen worden ontdekt, doet het team onderzoek in het verleden en het heden om de identiteit van de man die de King's Cross-seriemoordenaar wordt genoemd te achterhalen.
«
»
00:00 All Creatures Great and Small
De Dales zijn in de greep van een bittere winter. Siegfried heeft griep en de werkdruk van James is verdubbeld. Tristan ploegt door zijn leerboeken om te proberen zijn vriend te helpen de koe te redden.
«
»
00:50 Blackshore
Fia vermoedt dat rechercheur Furlong iets te maken heeft met de dood van Róisín Hurley.
«
»
01:40 The Outlaws
Christian en Esme krijgen onverwacht bezoek van hun moeder en Rani's ouders doen een genereus aanbod. Het net begint zich te sluiten rond Myrna en Greg na hun respectievelijke bedrog.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers